פורסם 2005 ביולי 2720 שנים Get ready for some brake jamm'in, CB talk'in, convey roll'in action acoss America! From Portland Oregon to Miami Florida, you'll be hauling loads and trying to stay one step ahead of the law as you climb into your Big Rig for non-stop driving action. And if that's not enough, you'll also be able to race your modified Rig on one of 5 different tracks for the ultimate driving rush as you crush the competition and set a new track record! תקציר מהמשחק שעולה 5 דולרhttp://www.gamerankings.com/htmlpages2/919220.asp
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים ראיתי את הביקורות וידאו, ואני חושב לעצמי איך המבקר של המישחק לא קיבל Brain Damage?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי המשחק הזה הוא נוסע אחורה מגיע ל200 קמש ואז עוזב תמקלדת וזה נעצר על המקום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך יכלו להוציא את זה נראה לי גירסאת אלפה של גירסאת האלפה
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אני חושב שזה הדבר הכי גרוע שאי פעם דרשו כסף עבורוwindows ME זה הדבר הכי גרוע שאי פעם דרשו כסף עבורו
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים הולי שיטטטטטטטמה זה?גוד דמ.........אני בשוקעדיף כבר לשחק משחקי דוס, הם כבר יותר אמיתיים
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים חחח נראה גרוע במיוחד.....משום מה מזכיר לי קצת את INSANE , רק ש INSANE היה הרבה יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.