עבור לתוכן

ZONEALARM 6 מישהו ניסה?

Featured Replies

פורסם

מתי הגירסה הזו יצאה?

אני משתמש ב-ZoneAlarm Pro 5.5, והוא רושם לי שהגירסה שלי עדכנית.

האם כדי להתקין את ZoneAlarm Pro 6.0 אני צריך לשלם עבור רשיון חדש, או שאני יכול לשדרג את ZoneAlarm Pro שמותקן אצלי במחשב לגירסה החדשה, כפי שעשיתי מאז גירסה 3.0 תוך שימוש ברשיון הנוכחי שלי?

פורסם
  • מחבר

נראה לי יצא אתמול או משהו כזה... אין לי מושג.. למה לשאול שאלות שאני בטוח שתוך שנית דפדפוף באתר שלהם , תמצא את התשובה..

פורסם

אם זה יצא רק אתמול, אז נראה לי שההודעה על העדכון הזמין תופיע בתוכנה בעוד כמה ימים. :-\

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

התקנתי את ZoneAlarm Pro 6.0.

ZoneAlarm Pro 5.5 צורך 6.8MB, ואילו ZoneAlarm Pro 6.0 צורך 5.2MB. עם זאת, אני סבור שלא מדובר בצריכת זיכרון סטטאטית, ושתי הגירסאות משתמשות בכמות זיכרון משתנה, בהתאם צרכים.

לגירסה החדשה יש Anti-spyware מובנה שניתן לניטרול.

מנגנון ה-Program Control החדש קצת יותר מסובך (נוספו שתי עמודות חדשות של SmartDefense ו-Trust Level, שאני לא ממש יודע מה המשמעות שלהן).

בגירסה החדשה יש הרבה יותר התראות על דברים מינוריים מאשר בגירסה הקודמת, אם כי אחרי שאתה מגדיר התראה מסויימת, התוכנה זוכרת זאת וההתראה לא חוזרת (כמו בגירסאות הקודמות).

יש לך מושג איך אפשר להגדיר את ה-Alert Advisor, כך שבזמן שאני אקבל התראה על תוכנה מסויימת, אני אקבל באופן אוטומאטי גם עצה מה-Alert Advisor (באותו חלון) לגבי אותו יישום (אמין/לא אמין)?

פורסם
  • מחבר

נשמע מגעיל מתמיד... כנראה שנדלג אל זה (ולא)...

פורסם

קיבלתי כבר את ההודעה על העדכון, ומעניין אותי לראות מה העניין עם הTRUST LEVELS וההגנה החכמה האלה....

פורסם

ה-Anti-spyware של הגירסה החדשה עשה עלי רושם ראשוני טוב. בלילה שבו התקנתי את הגירסה החדשה, הוא סרק את המחשב ומצא כמה Spywares ש-Ad-Watch לא חסם. הוא מחק באופן אוטומאטי את אלה שלא מהווים איום, ואת אלה שעשויים לפגוע במחשב הוא המליץ לי לשים ב-Quarantine.

במידה ולא מעוניינים שה-Anti-spyware יעבוד, אז אפשר לבטל את הפעולה שלו בשתי לחיצות.

בנוסף לסריקה האוטומאטית של ה-Anti-spyware, יש אפשרות לסריקה יזומה ועדכון יזום, והוא גם מתעדכן באופן אוטומאטי (שלא כמו Ad-Aware).

מלבד העובדה שהגירסה החדשה נותנת הרבה יותר התראות מיותרות מהגירסה הקודמת, הוא מומלץ, אלא אם כן מישהו יצביע על מגרעות בולטות ומשמעותיות.

איך אפשר להגדיר את ה-Alert Advisor, כך שבזמן שאני אקבל התראה על תוכנה מסויימת, אני אקבל באופן אוטומאטי גם עצה מה-Alert Advisor (באותו חלון) לגבי אותו יישום (אמין/לא אמין)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים