עבור לתוכן

מעוניין לקנות כרטיס מסך-תקציב 650 שקלים

Featured Replies

פורסם

אתה רואה אותי לא מודה בטעות שלי ימפגר! אז שתי הודעות התווכחנו עד שהבאת הוכחות ולא התווכחתי יותר, רק הגבתי.

כבר נהיה מגעיל להיכנס לפורום בגלל ייחס של משתמשים כמוך. סך הכל ניסיתי לעזור, ועשיתי טעות קטנה. יכולת לתקן אותי מההתחלה בצורה נורמלית, אבל אתה לא רגיל להתנהגות כזאת כנראה. אני בטוח שאם אתה לא הייתה מתקן, אז מישהו אחר היה מתקן. זה לא שפותח ההודעה היה "נדפק" (גם כך אי אפשר ממש להגיד שהיה נדפק אם היה קונה 6200 של לידטק) והולך תוך שנייה לקנות את ה-6200.

תגיד לי הכל בסדר איתך? לא אמרתי שום-דבר לא במקום, אם כבר אתה זה שתיקנו אותו לא פעם ולא פעמיים, ועדיין ממשיך להטעות אנשים כאילו בדקת אישית את כל הכרטיסים של לידטק :screwy: ואז הוכחתי לך שאתה טועה ונעלבת כאילו מי יודע מה קרה...

• תגובות 51
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד פעם הגענו לוויכוח הזה? כבר אומרים לכם שזה לא קשור לחברה אם הכרטיס נפתח או לא זה לא שליטדק מזמינה מנווידיה ליבות מיוחדות לפתיחה ושוב זה לא מאה אחוז נפתח :pissed:

פורסם

יש בלוג'יק את ה-GF6600 Ultra של חברת Gainward המצויינת בסביבות ה-680 ש"ח (ע"פ מחיר למזומן)

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6521

יש גם GF6600 של INO3D עם 256MB ב-626 ש"ח, אבל עם שנה אחריות.

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750

שני הכרטיסים הנ"ל מתאימים לאפיק AGP.

פורסם

תקנה את הראשון הוא עדיף יותר מהשני השני סתם בזבוז :hi:

פורסם

הראשון באמת עדיף אם אתה יכול למתוח את התקציב.

פורסם
  • מחבר

מה אתם נאבות?!?!?!

אמרתי חנות ממשית שהיא לא אונליין והשתהיה באזור הקריות!!

אז למה אתם נותנים לי לוגיק פיסי שברמת גן לזזאל?!?!?

פורסם

קח כוס מים קרים ותרגע.

פורסם

תחפש לבד מה אנחנו חייבים לך משהו מה אתה מתעצבן כאילו שילמת כסף כדי שנעזור לך טמבל :screwy:

פורסם

מה אתם נאבות?!?!?!

תדחוף סמורים חולי כלבת בגוגלגולת ותחזור.

פורסם

אנשים באמת תודה אל כול העזרה שהבתם לי ונירא לי שאני אולי ינסה לקנות את 6600 אתם באמת עזרתם לי ותודה

אהה ואת הנושא הזה פירסם חבר שלי כי אני לא הייתי רשום בפרום הסוס הזה.

פורסם

ועוד משהו בקשר לOC אפשר גם לעסות את זה לגיפורס 2 ואם כן בבקשה איזה קישור למדריך

פורסם

מה אתם נאבות?!?!?!

במקום כרטיס מסך תשקיע את הכסף בללמוד עברית יעילג.
פורסם

מה אתה דפוק אני אמרתי שזה אני שקונה את הכרטיס מסך הזה אני פשוט הייתי אצלו בבית והוא פריסם בשבילי ואז מה אם יש לי או לו שגיעות כתיב

אם זה מפריע לך אל תגיד או תיקראה את הנושאים שאני או הוא פותחים!!!!!!!!!!!!!1 :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

מה אתה דפוק אני אמרתי שזה אני שקונה את הכרטיס מסך הזה אני פשוט הייתי אצלו בבית והוא פריסם בשבילי ואז מה אם יש לי או לו שגיעות כתיב

אם זה מפריע לך אל תגיד או תיקראה את הנושאים שאני או הוא פותחים!!!!!!!!!!!!!1 :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

עריכה: סליחה אל הפעמים

פורסם
  • מחבר

חוץ מלעזאזל אין לי שום שגיאות כתיב מונגולואיד מטומטם!

מה הקטע שלכם הריי באמת ביקשתי משהו אז למה הבאתם משהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים