פורסם 2005 ביולי 2920 שנים איזה פאנל יש לסמסוג וליונדאי ? אני לא מוצא מידע באתרי החברות .ובהחלט אין סיבה להרתע ולחשוש מיונדאי .
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים קראתי רק את ההתחלה וכל מי שאומר שיש מריחות אומר את זה מכל מיני מאמרים באינטרנטאני אישית יש לי מסך של סוני שקניתי אותו לפסני שנתיים עם 25MS ואין שום מריחות בשום משחק!!!
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים קראתי רק את ההתחלה וכל מי שאומר שיש מריחות אומר את זה מכל מיני מאמרים באינטרנטאני אישית יש לי מסך של סוני שקניתי אותו לפסני שנתיים עם 25MS ואין שום מריחות בשום משחק!!!בסוליטיר ו-Freecell בטוח שלא יהיו ghostings
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אני מדבר על World of Warcraft ו Half-Life 2 עם קשה לקלוט.16MS לא שווה (ודגש על לא) מריחות.סתם טריק שיווקי פלצני וכבר היו על זה מספר מאמרים לא מבוטל.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים בסוליטיר ו-Freecell בטוח שלא יהיו ghostings :pissed: דום 3 סאן אנדרס HL2 פיפא FAR CRY להמשיך? אתה מדבר על מריחה מניסיון??? כי אני מדבר על אי מריחה מניסיון!
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים בסוליטיר ו-Freecell בטוח שלא יהיו ghostingsאין מריחות!!יש צבע חי! יש חדות! המסך בריא לעיניים!
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים המסך בריא לעיניים!תודה על העצה,פעם הבאה שיהיה לי מגרד בעין אני אשב מול המסך בבהיה.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים לא יצא לי לראות את המסך 930B (את ה-913N ראיתי מספר פעמים). יש דיון גדול בפורום של Anandtech לגבי המסך הזה, יש שם כמה חבר'ה שקנו את המסך והם נשמעים מרוציםקישור) אין צורך לייחס חשיבות כ"כ לקןנטרסט, ציינתי את הנתון הזה ביחד עם שאר הנתונים. ליונדאי יש את אותו פאנל + PIVOT וכיוון גובה, אם אין לפותח הת'רד רתיעה מכל דבר שנקרא בשם יונדאי (ולא צריכה להיות!) הסמסונג יהיה בעדיפות שניה. האם יש אנשים פה בפורום עם Samsung 930b ויכול להמליץ עליו ? חוצמזה, אשמח אם מישהו יסביר לי מה הקטע עם האחריות של סמסונג על פיקסלים שרופים שכולם מתעצבנים ממנה ?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים לפי מה שאני מבין,הם מחליפים מ20 פיקסלים שרופים ומעלה,כאשר קבוצת פיקסלים נחשבת כאחד,לא משהו אה?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים איזה יופי עמוד שני תראו אמרתי קניתי 710t והנה כבר הוא פה אצלי... שיחקתי במשחקים ראיתי סרטים ואין מה להגיד מסך מעולה ה pivot הזה ממש מגניב... ~! אני הופך את המסך ונותן לאח שלי הקטן לשחק הוא לא מבין מה קורה חחחחחח
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים איזה יופי עמוד שני תראו אמרתי קניתי 710t והנה כבר הוא פה אצלי... שיחקתי במשחקים ראיתי סרטים ואין מה להגיד מסך מעולה ה pivot הזה ממש מגניב... ~! אני הופך את המסך ונותן לאח שלי הקטן לשחק הוא לא מבין מה קורה חחחחחח רשע שכמוך
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אם זה גיימר רציני,המסך הזה לא יתן תפוקה מלאה לכסף?http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1431&lg=0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.