עבור לתוכן

2012 - מה יקרה? ..

Featured Replies

פורסם

למה ישר לא?!

מה אם העובדות:

שמתם לב שבעשרים השנים האחרונות אנו חווים אחרת את הזמן? נראה שהוא רץ והכל עובר כל כך מהר - וזו לא רק תחושה פסיכולוגית. כדור הארץ מאט את מהירות הסיבוב שלו כשהוא עובר בתוך חגורת פוטונים, אך פעימת הדופק של כדור הארץ, המכונה "תהודת שומאן", הולכת ומואצת דווקא. כל השנים הדופק עמד על תדר של 7.8 וזה היה מדד כה אמין שאפילו תקשורת צבאית נשענה עליו. משנות ה-80 הדופק של כדור הארץ הואץ, כאשר כיום הוא עומד על תדר של 11 ואף ממשיך לטפס מעלה. מדענים לא מבינים את הסיבה. על פי נבואות 2012, כשהדופק יגיע ל-13 סיבובים, כדור הארץ יעצור עצירה מלאה במשך כמה ימים ואז יתחיל להסתובב בכיוון השני, מה שיגרום לזעזוע בשדה המגנטי של הכדור ולהתהפכות קטבים. ככל שהזמן יאיץ, הימים יהפכו בני 16 שעות במקום 24.

זה לא נראה לי כמו המצא או בולשיט אבל אני גם לא יכול להאמין שזה אמיתי כי כבר אמרו שבשנת 2000 העולם יחרב ולא קרה כלום. אז נחכה לשנת 2012 תארים ה 21 ל דצמבר שעה 11:11. נראה מה יקרה

פורסם

גם אמרו שכל הדברים החשמליים בשנת 2000 יקרסו ולא קרה שום דבר.

כנראה שהסטלניים הרוחניים רוצים קצת תשומת לב.......

ואת החלק הזה ממש אהבתי

על פי נבואות 2012, כשהדופק יגיע ל-13 סיבובים, כדור הארץ יעצור עצירה מלאה במשך כמה ימים ואז יתחיל להסתובב בכיוון השני, מה שיגרום לזעזוע בשדה המגנטי של הכדור ולהתהפכות קטבים. ככל שהזמן יאיץ, הימים יהפכו בני 16 שעות במקום 24.

:lol:

פורסם

באופן תיאורטי, פיצוץ פצצת מימן חזקה יכולה לשנות את המסה של הכוכב (אם הפיצוץ יהיה מספיק חזק הוא יכול להעיף חלקים מהכוכב לחלל)ולפיכך גם את הכוחות שפועלים עליו ומתוכו וע"י כך תשתנה מהירות הסיבוב/כיוון הסיבוב, מה גם שהדף ברמה הזו יגרום לגל שינוע בתוך כדור הארץ דרך המגמה ויגרום להתפרצות סימולטנית של כל הרי הגעש הפעילים בעולם.

ואני לא ממש צריך להסביר איך פיצוץ פצצת מימן (גם סוג של פצצה גרעינית) יכולה לשנות DNA.

למען האמת, הפצצה הגרעינית הכי גדולה שיש היום (ואפילו הרבה מהן) לא ישפיעו באופן משמעותי על התנע הזוויתי או הקווי של כדור הארץ. הם -כ-ן- יכולים להשפיע על האקלים - כלומר, סופות, חורף נצחי וכאלה...

לגבי פצצת מימן - הקרינה הרדיואקטיבית של פצצת מימן קטנה משמעותית מזאת של פצצת ביקוע. וזאת בדיוק הקרינה המסוכנת ביותר, מבחינת מוטציות ב-DNA...

בכל מקרה, לא הייתי בונה על מוטאציות ב-DNA מקרינה רדיואקטיבית כדי לשפר את המין האנושי... מצד שני, כל אסון מסוג כלשהו משפר את הגזע, "שרידת החזק" - תורת הגזע... :)

פורסם

הכותבת כול כך מטומטמת שזה עצוב.

כול שנה בא אידיוט תורן ואומר שבשנת 2535945 העולם יחרב..

"כמה עצוב שאני לא יהיה כאן בשביל לראות את העולם נחרב..." :nixweiss:

אתה באמת לא תיהיה פה עד 2012? בן כמה אתה? :screwy:

פורסם

אני רק יודע שזה יהייה שנה לפני השיחרור שלי... ואחרי כלכך הרבה זמן בצבא, אפילו זה שכדור הארץ יעצר ויתחיל להסתובב לכיוון השני לא ירגש אותי :silly:

פורסם

הוא אמר את זה בצחוק....

פורסם

אולי, אבל גם אם זה יקרה, אני לא אתרגש במיוחד...

פורסם

אני התכוונתי לGODX וPHP.

פורסם

אני בן 81 בפנסיה מחברת החשמל,ממליץ לכולם לנסות :s07:

בנימה רצינית יותר,עכשיו 5 בבוקר וזה היה בצחוק קפרעעעעעעעעעעעעעעעע :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים