עבור לתוכן

שינוי רזולציה בדיאבלו2

Featured Replies

פורסם

טוב אז התחלתי שוב (בפעם ה6 אולי) לשחק בדיאבלו 2 , משום מה אני לא מוצא איפה משנים את הרזולציה עידכנתי את המשחק לגירסא 1.10 , וזה לא תיקן אתזה למישהו יש רעיון ?

פורסם

בשביל הרזולוציה 800X600 אתה צריך את Lord Of Destruction.

פורסם
  • מחבר

אין איזה פאטצ' שמתקן אתזה? ומה שונה בהרחבה? רק עוד דמויות ומפלצות ?

פורסם

חחח לא שיחקת בהרחבה??

זה עוד שלב קודם כל ויש לך נגד באל..

והוסיפו עוד דמויות ועוד סוגי חפצים וכל מיני..

לדעתי שווה לך להתקין את ההרחבה.

פורסם

ההרחבה של Diablo II היא אחת ההרחבות הכי טובות שהיו אי פעם לדעתי. חלק בלתי נפפרד מהמשחק שמשלים את העלילה.

פורסם

לא הוציאו שום המשך למשחק חוץ מ LOD?

פורסם

השמועות מדברות ש3 בפיתוח

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בהרחבה אבל לא עברתי אותה , לא אהבתי את הדרואיד ועם השניה לא שיחקתי.

אם אני עכשיו מתקין את ההרחבה אני אוכל להמשיך לשחק מהשמירה שלי?

פורסם

כן. (אני חושב שכן בכל מקרה, כי כשהתקנתי את זה פעם אחת אז יכולתי להמשיך משמירה שלי בסוף המשחק ללא ההרחבה.

פורסם

השמועות מדברות ש3 בפיתוח

עד כמה שידוע לי האנשים שעבדו על דיאבלו כבר עזבו את בליזארד ממזמן ופתחו חברה משלהם (לא זוכר את השם), והם עובדים בימים אלה על Hellgate:London הקרב ובא

אני מניח שהזכויות על השם Diablo שייכות לבליזארד ככה שנראה לי לא סביר שיצא דיאבלו חדש, ואם כן אז בלי המפתחים של דיאבלו 2 אני בספק אם הוא יהיה any good.

בכל אופן משחק חדש דמוי דיאבלו עם עלילה אחרת לגמרי מאותם אנשים שהוזכרו לעיל ייתכן בהחלט. Hellgate:London הוא גם כן RPG אך קצת שונה (מבט מגוף ראשון).

פורסם

נו באמת, שני אנשים הם לא מה שיגרום למשחק להיות טוב או רע, בימנו כשעשרות ואף מאות עובדים על משחק

מה גם שהמחליפים שלהם באו מתוך בליזרד וגם עבדו על דיאבלו 3, אני מאמין שאם הוא לא יעמוד בסטנדרטים שבליזרד קבעה הם לא יהססו לבטל אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים