פורסם 2005 ביולי 2620 שנים טוב אז התחלתי שוב (בפעם ה6 אולי) לשחק בדיאבלו 2 , משום מה אני לא מוצא איפה משנים את הרזולציה עידכנתי את המשחק לגירסא 1.10 , וזה לא תיקן אתזה למישהו יש רעיון ?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים חחח לא שיחקת בהרחבה??זה עוד שלב קודם כל ויש לך נגד באל..והוסיפו עוד דמויות ועוד סוגי חפצים וכל מיני..לדעתי שווה לך להתקין את ההרחבה.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים ההרחבה של Diablo II היא אחת ההרחבות הכי טובות שהיו אי פעם לדעתי. חלק בלתי נפפרד מהמשחק שמשלים את העלילה.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר שיחקתי בהרחבה אבל לא עברתי אותה , לא אהבתי את הדרואיד ועם השניה לא שיחקתי.אם אני עכשיו מתקין את ההרחבה אני אוכל להמשיך לשחק מהשמירה שלי?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים כן. (אני חושב שכן בכל מקרה, כי כשהתקנתי את זה פעם אחת אז יכולתי להמשיך משמירה שלי בסוף המשחק ללא ההרחבה.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים השמועות מדברות ש3 בפיתוחעד כמה שידוע לי האנשים שעבדו על דיאבלו כבר עזבו את בליזארד ממזמן ופתחו חברה משלהם (לא זוכר את השם), והם עובדים בימים אלה על Hellgate:London הקרב ובאאני מניח שהזכויות על השם Diablo שייכות לבליזארד ככה שנראה לי לא סביר שיצא דיאבלו חדש, ואם כן אז בלי המפתחים של דיאבלו 2 אני בספק אם הוא יהיה any good.בכל אופן משחק חדש דמוי דיאבלו עם עלילה אחרת לגמרי מאותם אנשים שהוזכרו לעיל ייתכן בהחלט. Hellgate:London הוא גם כן RPG אך קצת שונה (מבט מגוף ראשון).
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים נו באמת, שני אנשים הם לא מה שיגרום למשחק להיות טוב או רע, בימנו כשעשרות ואף מאות עובדים על משחקמה גם שהמחליפים שלהם באו מתוך בליזרד וגם עבדו על דיאבלו 3, אני מאמין שאם הוא לא יעמוד בסטנדרטים שבליזרד קבעה הם לא יהססו לבטל אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.