עבור לתוכן

אני חושב לעבור ללינוקס

Featured Replies

פורסם

אבל רציתי לדעת אם יש דברים שעובדים רק על ווינדוס שלא יעבדו על לינוקס,זה קורה לפעמים?

פורסם

כל מה שעובד לך בוינדוס לא יעבוד בלינוקס

ואפשר לשאול מה סיבת המעבר שלך? למה החלטת לעבוד ללינוקס?

פורסם

והסיבה היא שאין תמיכה בלינוקס לקבצי EXE.

יש כמה תוכנות ללינוקס שעוזרות להתמודד עם הבעיה הזאת (תוכנות שמפעילות תוכנות ומשחקים של ווינדוס בלינוקס).

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה...אם זה לא קורא exe אין מצב שאני עובר

פורסם

טוב לא משנה...אם זה לא קורא exe אין מצב שאני עובר

:bash:

למה ציפית?

פורסם

אין אלה אנשים מסוג שלא עוברים כי הם צריכים אלה סתם כי מישהוא אמר לו תעבור ללינוקס! בשביל מה לעבור אם אין סיבה למעבר?! ובכל מקרה לפני המעבר צריך ללמוד קצת על המערכת לקרוא מקריך או שניים!

אני אישית שכהתקני לינוקס כי הייתי צריך רציתי ללמוד על ניהול לינוקס וגם נמאס לי מוינדוס עכשיו אין לי לינוקס יכ אני משחק במחשב כל שהוא שאין מצב להפעיל בלינוקס אז אין לי לינוקס

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 מחשבים

חשבתי לשים בישן לינוקס,באמת כי אמרו לי,אבל בחדש להשאר עם ווינדוס.

יש עוד סיבה אבל לא משנה

פורסם

הסיבה שתוכנות של וינדוס עובדות רק בוינדוס זה כי כתבו אותן לוינדוס

כשכותבים תוכנה מין הסתם שכותבים אותהלמערכת הפעלה מסויימת, אם רוצים שהיא תפעל במערכת הפעלה אחרת צריכה גירסה תואמת, זה כמו לצפות לדבר עברית בארצות הברית

עד היום לא שמעתי אחד שלא עבר לארצות הברית כי לא מדברים של עברית

פורסם
  • מחבר

תראו אני לא מכיר את זה,ככה שאני לא ממש מבין בכל הדברים האלה.

חשבתי שקבצי exe יעבדו על כל מערכת הפעלה.

אני מסתדר עם הווינדוס שלי פשוט שאותו קיבלתי ביחד עם המחשב ואני לא יכול ללכת ולשים שם עוד הפעם ווינדוס,וווינדוס עולה כסף,ושאני יפרמט אז..........

פורסם

תראו אני לא מכיר את זה,ככה שאני לא ממש מבין בכל הדברים האלה.

חשבתי שקבצי exe יעבדו על כל מערכת הפעלה.

אני מסתדר עם הווינדוס שלי פשוט שאותו קיבלתי ביחד עם המחשב ואני לא יכול ללכת ולשים שם עוד הפעם ווינדוס,וווינדוס עולה כסף,ושאני יפרמט אז..........

אפשר לשים לינוקס ווינדוס באותו מחשב

וEXE זה לא הכל.. ויש לזה תחליפים .. השאלה היא למה אתה רוצה לעבור ללינוקס ? כי יש סיכוי שזה לא יעזור לך הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים