פורסם 2005 ביולי 2620 שנים קניתי כבל USB מתאים אבל צריך גם דרייברים ובטח גם איזה תוכנה. מדובר במכשירי C350 (שלי) ו C380 של אחותי. חוץ מזה, אם מישהו יודע מה המגבלה על גודל הקובץ .mid שאני יכול להכניס בכל אחד, ואיזה תמונות, אני אשמח לדעת. תודה
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אני לא מכיר תוכנות או דרייבריםלי יש את הדור 3 קיבלתי איתו דרייבר ותוכנהבקשר למגבלה על גודל הקובץ MID נראה לי אין זה תלוי בכמה מקום יש לך בפלאפוןוסוג התמונות הם בדרך כלל זה JPG
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים יש גם הגבלה על גודל הקובץ.... ככה אמרו לי בתמיכה של אורנג. אני לא יודע איך זה בחברות אחרות.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים קניתי כבל USB מתאים אבל צריך גם דרייברים ובטח גם איזה תוכנה. מדובר במכשירי C350 (שלי) ו C380 של אחותי. חוץ מזה, אם מישהו יודע מה המגבלה על גודל הקובץ .mid שאני יכול להכניס בכל אחד, ואיזה תמונות, אני אשמח לדעת. תודה אנה אחי תוריד מהקישור הזה את הדרייבר http://www.usb-drivers.com/drivers/88/88701.htm למכשיר השני לא מצאתי מצטער
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים הנה תוכנה שבעיקרון עובדת עם כל המכשירים החדשים של מוטורולה ...P2KToolsזאת תוכנה רוסית , כך שצריך קובץ תירגום לתוכנה שאני שמתי לך קישור למטה .את הקובץ יש לשים בתיקייה Lang , ויש לשנות בקובץ p2ktools.ini את הנתון הבא .במקום :Language=russian_ini.lngאת זה : Language=english.lngעכשיו , אתה מפעיל את התוכנה שהפלאפון לא מחובר ל USB , רק שאתה כבר בתוך התוכנה תחבר את המכשיר .אם הוא יבקש Driver ,תפנה אותו לתיקייה drv , יש שם את כל הדרייברים הנחוצים .עכשיו השימוש בתוכנה על אחריותך , כי אפשר לדפוק את המכשיר בחלק מהפנקצויות שהתוכנה מאפשרת כמו גישה ל EEPROM .כך שאם אתה לא יודע מה אתה עושה , עדיף שלא תכנס לשם .מה שכן אתה יכל להעביר קבצים בלי בעיה , ואין שום נזק ...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.