פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אני חיב עזרה אנשים.. מישהו שמבין אנגלית טוב אני חייב שתתרגמו לי את זה בדחיפות רציניתFirst the Fat Boys break up, now every day I wake upSomebody got a problem with Hov'Whassup y'all niggaz all fed up cause I got a little cheddarand my records movin out the sto'?Young fucks spittin at me, young rappers gettin at meMy nigga Big predicted the shit exactly"Mo' Money, Mo' Problems" - gotta move carefullyCause faggots hate when you gettin money like athletesYung'uns ice-grillin me, ohh - you not feelin me?Fine; it cost you nothin - pay me no mindLook, I'm on my grind cousin, ain't got time for frontinSensitive thugs, y'all all need hugsDamn though mans I'm just tryin do meIf the record's two mill' I'm just tryin move threeGet a couple of chicks, get 'em to try to do EHopefully they'll menage before I reach my garageI don't want much, fuck I drove every carSome nice cooked food, some nice clean drawersBird-ass niggaz I don't mean to ruffle y'allI know you waitin in the wing but I'm doin my thingWhere's the love?אני מאמין שמי שיודע אנגלית טוב מתרגם את זה בפחות מ10 דקות
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים למה אתה מתרגם שירים של ג'יי זי?וזה סלנג, חלק יתרגמו לפי מה שזה מזכיר להם או קצת מוכר , אבל אף אחד מאיתנו לא ממש נולד ברחובות קומפטון והארלם
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר אז? יש פה הרבה סלנגים בגלל זה?עריכה: דארק מיינד חשוב לי לתרגם את זה.. ממש חשוב.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד ותנסו לזרום עם הסלנגים
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים עד כמה שנראה לך שמי שמדבר אנגלית יוכל לתרגם את זה, אני גא בארה"ב ומדבר אנגלגית ברמה יותר גבוה מכמה אמריקאים שאני מכיר, ועדיין אני לי יכול ולא רוצה לנסות לתרגם את זה, כי אני מקשיב למוזיקה שהיא באמת מוזיקה, ואין לי כח לנסות להבין את הסלנג.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר עד כמה שנראה לך שמי שמדבר אנגלית יוכל לתרגם את זה, אני גא בארה"ב ומדבר אנגלגית ברמה יותר גבוה מכמה אמריקאים שאני מכיר, ועדיין אני לי יכול ולא רוצה לנסות לתרגם את זה, כי אני מקשיב למוזיקה שהיא באמת מוזיקה, ואין לי כח לנסות להבין את הסלנג.אני יכול להביא לך 2093 אנשים ששומעים ראפ ומבינים מה שהם שומעים בקלות
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אני חיב עזרה אנשים.. מישהו שמבין אנגלית טוב אני חייב שתתרגמו לי את זה בדחיפות רציניתFirst the Fat Boys break up, now every day I wake upSomebody got a problem with Hov'Whassup y'all niggaz all fed up cause I got a little cheddarand my records movin out the sto'?Young fucks spittin at me, young rappers gettin at meMy nigga Big predicted the shit exactly"Mo' Money, Mo' Problems" - gotta move carefullyCause faggots hate when you gettin money like athletesYung'uns ice-grillin me, ohh - you not feelin me?Fine; it cost you nothin - pay me no mindLook, I'm on my grind cousin, ain't got time for frontinSensitive thugs, y'all all need hugsDamn though mans I'm just tryin do meIf the record's two mill' I'm just tryin move threeGet a couple of chicks, get 'em to try to do EHopefully they'll menage before I reach my garageI don't want much, fuck I drove every carSome nice cooked food, some nice clean drawersBird-ass niggaz I don't mean to ruffle y'allI know you waitin in the wing but I'm doin my thingWhere's the love?אני מאמין שמי שיודע אנגלית טוב מתרגם את זה בפחות מ10 דקותובזאת אני מכריז רשמית על פתיחתה של תחרות - התרגום המקורי ביותר לראפ של ג'יי זי.אתחיל - בהתחלה הבחורים השמנים נפרדו, עכשיו כל יום אני קםלמישהו יש בעיה עם "חוב" (?)מה מצב על הכושונים כולכם אכולים (יעני אכלו) בגלל שיש לי קצת גבינת צ'דרוהתקליטים שלי זזים מה"סטו" (?)זיונים צעירים יורקים עליי, ראפרים צעירים נטפלים אלייהכושי שלי "גדול" ניבא את זה בדיוקמו כסף מו בעיות. חייב לזוז בזהירותבגלל שהומואים שונאים שאתה מקבל כסף כמו אתלטיםצעירים (?) גריל קרח אותי, אווו אתה בטוח מרגיש אותיבסדר, זה לא עלה לך כלום, שלם לי ללא שכלתראה, אני אצל הבנדוד הטחון שלי,אין לי זמת לעמוד מולךבריונים רגישים, כולכם צריכים חיבוקים (יצא חרוז!)לעזעזל האנשים (?) האלה אני בסה"כ מנסה לעשות את עצמיאם המטחנה של תקליט שתיים, אני אנסה לזוז לשלושקח זוג בחורות, תנסה שהן תעשנה "אי"בתקווה שהם יצליחו לפני שאני אגיע למוסךאני לא רוצה הרבה, זיון נסעתי בכל המכוניותקצת אוכל מבושל טוב, קצת מגירות נקיותתחת-ציפור כושי אני לא מתכוון להרגיז את כולכםאני יודע שאתם מחכים בכנף (טיסה) אבל אני עושה את דברייאיפה האהבה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.