עבור לתוכן

64 ביט או אולי 128?...

Featured Replies

פורסם

זה בטח TC והם לא ציינו את זה.

פורסם

לא נראה לי שזה TC כי TC עולה הרבה פחות...

מה שכן מוזר הוא שבאתר של החברה כתוב זיכרון על 400MHZ ובאתר של החנות כתוב מאה ומשהו....

לדעתי זה סתם 6200 עם downcolock או משהו כזה... נראה לי מציאה אחרי הכל- אם אפשר לעשות לו OC נורמלי- דבר שאי לא בטוח בו...

פורסם

6200 64-ביט עם אנדרקלוק...בפחות מ400 שקל יש כרטיסים יותר חזקים.

פורסם

כן, אבל יש לכרטיס הזה פוטנציאל OC מטורף עם קירור נורמלי ובמידה והתינורות תקינים :xyxthumbs:

פורסם

zerocool15 , תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

פורסם

64 ביט = ביצועים על הפנים + נתקעת עם 4 צינורות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בכותרת של הכרטיס כתוב שזה 128 ובקישור לדגם מהחברה עצמה מצויין זיכרון 400 כמו כן יש קלאב גירסת ה64 ביט והיא לא זאת..

פשוט הם טעו בפירוט הנככון....

כרטיס דומה לזה רק של לידטק עולה 100 שח יותר כנראה זה המחירים.

TC זה כרטיס ל pci -e וכאמור זהו אי גי פי.

וגם מה אתם אומרים על זה?

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&ref_id=bazman

באמת מציאה

פורסם

לא כל כך מציאה.חברה לא הכי טובה.יש גיינוורד 6600AGP ב700 שקל.

פורסם

אני מציע לך ללכת על הכרטיס המסך הזה אחי אחלה כרטיס אני בעזרת ה' יקנה אותו בזמן הקרוב וסים לב אחי אתה מקבל אותו עים שלוש משחקים יפים מאוד :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=9660

באותו מחיר כבר עדיף לקנות 9800P.

פורסם
  • מחבר

אם אתם אומרים שזה לא מציאה אז אני בור למה עזוב חברה יש לו 256 זיכרון וזה 6600

סתומרת הכרטיס שהצעת ב700 הוא רק עם 128

ועם 256 הוא עולה 150 -200 שח יותר אז מבחינת המחיר הוא זול מאוד יש מצב אני ילך עליו כי אני לא מתכוון להוציא 750 שח על כרטיס שאני יחליף אותו תוך שנה

עם זה אני יוכל להשאר יותר זמן..........

ודיי כבר להציע לאנשים מסכנים משהו יותר טוב כשהוא עולה ב150 שקל יותר למה אין לאנשים כסף, רק שמה שהצאתי יש לזה רק אחריות שנה אז

:(

בכל מקרה התייחסתי לנושא העיקרי בתרד שהוא האם זה 64 או 128 .....

פורסם

זה לא משנה כמה זכרון יש ל6600. הוא עדיין מוציא את אותם ביצועים וכנראה שתחליף אותו באותו פרק זמן.

מה שכן, 6600AGP ב626 ש"ח זאת באמת מציאה, וה256mb שאתה מקבל איתו הם בונוס נחמד. וחוץ מזה Inno3d היא לא חברה גרועה או משהו, היא פשוט לא משקיעה מי יודע מה בקירור.

אם אתה יכול, תנסה למצוא כרטיס במחיר דומה עם אחריות ארוכה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים