עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך יותר חזק

Featured Replies

פורסם

Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk

או

Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB

ולמה?

פורסם

ה leadtek EXTREME בא עם תדרי שעון גבוהים יותר מ 6600GT רגילים, בשביל שניהיה בטוחים שעליו מדובר הייתי שמח לראות לינק למוצר בחנות.

פורסם

ליבה 550MHZ (במקום 500MHZ)

זיכרונות 560MHZ (במקום 500MHZ)

(תיקנתי מ400 ל500 בתדר מקורי לזכרונות).

כמו שאתה יכול לראות הכרטיס בא מומהר מהמפעל, אז כמובן שהוא יציג ביצועים עדיפים! ;)

פורסם

אתם יכולים לשלוח לינק לagp אני פשוט לא מוצא של אקסטרים

פורסם

אתם יכולים לשלוח לינק לagp אני פשוט לא מוצא של אקסטרים

אין AGP אקסטרים.

פורסם

לא יודע מה איתך אני הייתי מעדיף VIVO על פני אוברקלוק שאתה יכול הלגיע אליו בקלות...

פורסם

הכרטיס הספציפי הזה של ג'יגהבייט בא גם הוא מומהר, אבל הוא מקורר פאסיבית, לעומת הלידטק שמקורר אקטיבית.

הליבה אמנם על תדר סטוק, אבל הזכרונות הם על תדר של 1120 במקום 1000, לדעתי גם הם 1.6ns, מה שאומר שהם יכולים לעבוד על 1250MHZ "בלי OC".

פורסם

מה שאומר שהם יכולים לעבוד על 1250MHZ "בלי OC".

:kopfpatsch:

פורסם

הוא התכוון שזה לא נחשב בשבילם אוברקלוק כי הם מתוכננים לעבוד בתדר כזה ;)

פורסם

קח מה שנותן אחריות גדולה יותר.

פורסם
  • מחבר

מצאתי אתר שמראה את התוצאות של שני הכרטיסים אחד מול השני... ולפי הביצועים רשום שם שהלדטק לוקח...

מה שאני לא מבין זה למה שבסוף בתוצאות הכרטיס המסך המומלץ הוא הגייגבייט שאמרתי ואת הכרטיס

Gainward Ultra/1960 PCX XP 128MB ...??

הינה האתר

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050404/geforce_6600-30.html#3d_mark_2005

אני לא מביןןן :\ :\

:nixweiss:

פורסם

:kopfpatsch:

אולי מספיק עם התגובות השטותיות האלה? ולפחות תדע מה אתה אומר לפני שאתה שם את הסמיילי המגוחך הזה.

וכמו שזה אחריך אמר תדר של 1250MHZ הוא התדר בו זכרון 1.6NS אמור לעבוד (1000/1.6*2).

ואתה אמור להבין שלא סתם שמתי מרחאות ("").

מצאתי אתר שמראה את התוצאות של שני הכרטיסים אחד מול השני... ולפי הביצועים רשום שם שהלדטק לוקח...

מה שאני לא מבין זה למה שבסוף בתוצאות הכרטיס המסך המומלץ הוא הגייגבייט שאמרתי ואת הכרטיס

Gainward Ultra/1960 PCX XP 128MB ...??

הינה האתר

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050404/geforce_6600-30.html#3d_mark_2005

אני לא מביןןן :\ :\

:nixweiss:

תראה ברור שהלידטק לוקח בקצת את הג'יגהבייט, מאחר שהליבה שלו מומהרת ב50MHZ, והליבה של הג'יגהבייט לא.

הג'יגהבייט הומלץ בסוף ההשוואה מכיוון שהוא שקט, מהיר מה6600GT הרגילים, כולל VIVO ומחירו תחרותי יחסית לאחרים.

לגבי הג'יינואד, אין לי מושג למה בחרו בו, הלידטק היה מהיר יותר ממנו כמעט בכל המבחנים, וגם צויין שהג'יינוארד הכי יקר.

אולי בחרו בו כי הקירור שלו מצויין, לא יודע האמת :s05:

המלצה שלי, אם אתה צריך VIVO (מאפשר להקליט תוכניות מהטלוויזיה) ולא מתכנן OC רצינילכרטיס, לך על הג'יגהבייט (גם אם תתכנן בעתיד תוכל לקנות סיילנסר בקצת יותר ממאה שקל).

אם אתה לא צריך VIVO, לך על הלידטק.

אני הייתי הולך על הג'יגהבייט, לדעתי הVIVO יכול להיות נחמד וגם השקט הוא דבר חשוב עבורי.

מקווה שעזרתי :hi:

פורסם

אולי מספיק עם התגובות השטותיות האלה? ולפחות תדע מה אתה אומר לפני שאתה שם את הסמיילי המגוחך הזה.

וכמו שזה אחריך אמר תדר של 1250MHZ הוא התדר בו זכרון 1.6NS אמור לעבוד (1000/1.6*2).

ואתה אמור להבין שלא סתם שמתי מרחאות ("").

עדיין מדובר באוברקלוק לכל עניין ודבר

אני רוצה ליראות אותך בא לבקש אחריות על הכרטיס בטענה ש"הזכרונות גם ככה אמורים לעבוד בתדר הזה"

הרבה פעמים מייצרים אמנם את הכרטיסים באותו קו ייצור אבל חלק גדול מהכרטיסים פשוט לא עומד בתדר שהוא אמור לעבוד ולכן מורידים לו את התדר ומשווקים אותו במחיר יותר נמוך

בקיצור תעשה לי טובה ואל תדבר שטויות

אה וזה מרכאות ::)

פורסם
  • מחבר

אני ילך על הגייגבייט... תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים