פורסם 2005 ביולי 2520 שנים לכל מחפשי הכתוביות למיניהם... סאבס חזר ובגדול!!!! אז...אפשר לרדת מהאתר LALA ומהשרתים האיטיים שלו...וגם מהשאר... .....שכחתי לרשום את כתובת האתר... http://www.SUBS.co.il
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים באמת אתר טוב שעזר לי רבות, הוא מוציא כתוביות איכותיות ובכמות..הוא משמש אותי הרבה כדי להוריד סרטים עם תרגום, העבודה איתו הרבה יותר נוחה מאשר ליונטוורק או להלה, אין מה להשוות, סבאס הכי מקצועי בתחום..אני ממש שמח שהוא חזר אבל אני לא מבין למה בכלל האתר והפורום היו צריכים להיסגר?!
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אולי התרגומים מקצועים אבל האתר חובבנימה זה הפופ אפ שמתלבש על כל המסך? לא הגזימו?
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר באמת אתר טוב שעזר לי רבות, הוא מוציא כתוביות איכותיות ובכמות..הוא משמש אותי הרבה כדי להוריד סרטים עם תרגום, העבודה איתו הרבה יותר נוחה מאשר ליונטוורק או להלה, אין מה להשוות, סבאס הכי מקצועי בתחום..אני ממש שמח שהוא חזר אבל אני לא מבין למה בכלל האתר והפורום היו צריכים להיסגר?!היו מליון ואחת בעיות באתר, והשרת עלה להם דיי יקר אז הם קצת שבתו...נו מה אתה מפגר? סבאס תמיד היה סאב סנטר זה זה שנעלם....אז אתה כנראה לא מעודכן...הוא חודש לא היה ברשת...
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים הדורון הזה לא רציניהוא כל שני וחמישי סוגר תאתרכבר הציעו לו שיקנו ממנו תאתר אבל הוא לא מסכים :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.