פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אהלן חברה אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב כרגע יש לי אונברד ממש חרא ac97 הכי גרוע שיש נראה לי
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אהלן חברה אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב כרגע יש לי אונברד ממש חרא ac97 הכי גרוע שיש נראה ליתקציב?ולמה מיועד הכרטיס?סתם משחקים מוזיקה?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6506 :xyxthumbs: דרך אגב איזה רמקולים יש לך?
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר זה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקחת?דרך אגב זה לא אותו כרטיס כמו שיש בksp ה value שם?וזה לשאלתך אלה רמקולים שיש ליhttp://www.polkaudio.com/images/home/large/black/r50.jpgקניתי אותם ביד שניה מבנאדם פרטי ב2800 שח רמקולים מאד טובים השאיפה שלי הייתה לקנות ת b&w שיש בחתימה אבל המחיר המופרז שלהם חדש 6900 שחמנע ממני זאת בנתיים חולם
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים כן, זה ה VALUE.אני לא ממש מבין בחברות האלה אבל לפי מה שהבנתי יש לך רמקולים איכותיים, אולי עדיף להשקיע על ה ZS שעולה 545 בגירסא הרגילה ו 560 ל ZS GAMES.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים כמו שאמרתי קודם אם יש לך רמקולים איכותיים תרגיש הבדל, אם לא אז לא שווה להשקיע (אח גבע גבע...)
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר ברה בגלל שאני עוד לא ממש סגור על זהמה הבדל בין audigy2 zsלaudigy value אם הבדל כל כך גדול ?ואין עד אופציות אחרות ?
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אני אישית לא חושב ששווה להשקיע את התוספת אם אתה לא משתמש ב-7.1. יש לך רמקולים יחסית איכותיים (למה הם מחוברים ד"א? איזה הגברה).אני אישית במכומך הייתי קונה כרטיס קול כשלהו שמיועד למוזיקה ברמה סבירה (EMU 0404/audiophile2496 או אחד מהמתחרים) וכרטיס ברמה סבירה למשחקים.לקבל איכות מעולה במוזיקה עם ביצועים טובים במשחקים. (ואם אתה משתמש רק בסטריאו אין שום בעיה להפוך את הכרטיס האיכותי יותר ל-DAC ואז תקבל איכות טובה עוד יותר).Anatoli.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אני לא רוצה לקנוב את הת'רד אך השאלה שלי היא כמעט מדוייקת כמו של פותח הת'רד, יש לי רמקולים ATP3 (במשך השנה אני אשדרג...) וגם לי יש AC97 אונבורד ואני רוצה לקנות כרטיס קול במחיר גג של 350 ש"ח, Creative Audigy 2 ממולץ הבנתי, האם יש עוד המלצה שניתנת לשיקול?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.