עבור לתוכן

VPN לחוות השרתים

Featured Replies

פורסם

שלום,

בגלל עלותו הנמוכה של החזקת שרת U1 + חיבור 100MBIT פרטי בחוות השרתים עומדת כיום על כ-300 שקלים, עלה במוחי רעיון, אני חושב

שזה נקרא VPN, תקנו אותי אם אני טועה או שזה לא מה שאני רוצה לעשות.

האם יש אפשרות שאני אשים מחשב (פנטיום 3) בחוות השרתים שישמש נתב ויתחחבר אלי הבייתה ב VPN וכך אני אוכל לגלוש במהירות

של 100MBIT? או שזה לא מה שVPN עושה. (VPN - VIRTUAL PRIVATE NETWORK נכון?)

אם כן, איך אני עושה את זה?

ואם לא, איך אני יכול לממש את הרעיון שלי בדרך אחרת??

תודה

פורסם

יש לך עדין הגבלה של רוחב הפס שאתה יכול להגיע לשרת אתה עדין מתחבר עליו דרך האינטרנט- זה לא רשת מקומית אמיתית כך שהמידע יגיע לשרת במהירות ששכרת 100mbps ויגיע אליך ממנו במהירות המקסימלית שהוא יכול לתת לך השימוש היחידי לזה זה אם אתה צריך להוריד משהו גדול וחוקי לשרת ואחרי זה אתה תוכל למשוך את זה ממנו במהירות המקסימלית שאתה יכול לקבל ואו את התוצאה של זה ובעצם לרוץ ממנו

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אז אני יכול לקחת גם 50 מגהביט שיתופי, זה יעלה לי חצי מהחמחיר שזה כמעט מחיר של 1 וחצי מגה היום, ובאיזה מהירות אני אקבל את הנתונים?

כאילו, מה תיהיה מהירות הגלישה שלי? גם אם זה יהיה 5 מגבייט יש בזה יתרון כי זה בערך 625KB's לשניה ומה שמקבלים היום זה 16 בבממוצע.

פורסם

הרעיון שלך נכון אבל שכחת חלק חשוב ממנו. השרת שתשים בחווה באמת יוכל לגשת לאינטרנט במהירות גבוהה וזה טוב ויפה אבל שכחת את הקישור הביתה. צריך משהו שיקשר בין המחשב שלך בבית לשרת שלך, משהו שרשת הVPN תעבור עליו. אם תשתמש בחיבור אינטרנט רגיל, אתה בעצם לא תשיג כלום כי עדיין תהיה מוגבל למהירות של הקישור בין המחשב לשרת.

פורסם
  • מחבר

אז זה בדיוק מה שבאתי לשאול כאן, מה אני עושה כדי לחבר את הרשת שלי בבית עם המחשב שנמצא בחווה ואני אוכל לנצל את החיבור של האינטרנט?

חשבתי על זה, וכשאני מתחבר לאינטרנט אני בעצם מתחבר לספק אינטרנט שלי בצורה מסוימת, אני לא יכול באותה דרך להתחבר למחשב שלי שלי שיהיה בחווה?

אולי תיהיה הגבלה של מהירות העברת הנתונים על קו הטלפון, אבל עדיין המהירות תיהיה גבוהה פי כמה ממה שאני יכול לקבל היום, והמחיר לא יקר (אלא

אם צריך לעשות משהו שיעלה הרבה כסף כדי לחבר את המחשב בחווה לרשת שלי בבית).

פורסם

לא יתרום כלום.

בשביל להתחבר ב VPN למחשב שלך על הרשת של הספק אתה צריך להיות מחובר או דרך הוט או דרך בזק לשם, ואז אתה מוגבל שוב ע"י אותו קו איטי של 1.5 על 96 או 128 או מה שלא יהיה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להשתמש בקו טלפון של בזק כדי להעביר את הנתונים? אני לא צריך פה את הספק כי במקרה הזה זה אני (נכון?)

אז אני צריך רק את בזק אה.. ובטח הם ירצו שאני אשלם להם :(

פורסם

הדרך היחידה שזה יהיה יעיל זה אם תיצור תשתית עצמאית. אתה בעצם רוצה להיות ספק אינטרנט עצמי. אני מבטיח לך שזה לא ישתלם כלכלית, אלא אם תגור גם בחוות השרתים הזאת :)

פורסם
  • מחבר

הדרך היחידה שזה יהיה יעיל זה אם תיצור תשתית עצמאית. אתה בעצם רוצה להיות ספק אינטרנט עצמי. אני מבטיח לך שזה לא ישתלם כלכלית, אלא אם תגור גם בחוות השרתים הזאת :)

זה אחלה מקום לגור בו (חוות השרתים) ישלך שם בטחה ברמה גבוהה (אף אחד לא יפרוץ לך הבייתה) יש שם מזגן שמקרר מאד (זה טוב לימים כאלה) ויש שם הרבהההה מחשבים. מה עוד צריך? :silly:

פורסם

זה לא קצת רועש המון מחשבים?

פורסם
  • מחבר

זה לא קצת רועש המון מחשבים?

אני לא יודע אף פעם לא הייתי במקום כזה.. רק שמעתי מאנשים שהיו. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים