פורסם 2005 ביולי 2520 שנים שלום לכם, חיברתי את שני המחשבים שלי בעזרת כבל לכרטיסי הרשת. כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחד לשני אני נתקל בהודעה: אני מצליח להתחבר רק ממחשב אחד לאחר.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר למה אף-אחד לא עוזר לי? :-\אני רק רוצה להוסיף שאני יכול לתקשר בין שני המחשבים, הכל עובד בסדר.הבעיה היחידה היא בשיתוף.מקווה שמישהו יעזור...
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אין לך גישה למחשב השני(כמו שההודעה אומרת) תיבדוק במחשב השני אם האפשרות של שיתוף עובדת (כף יד כזאת)
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר אין לך גישה למחשב השני(כמו שההודעה אומרת) תיבדוק במחשב השני אם האפשרות של שיתוף עובדת (כף יד כזאת)כן, כן, הכל עובד.גם כשאני עושה מיפוי כונן רשת אז זה עובד, אני מצליח להיכנס.אבל כל פעם כשאני מנסה להיכנס דרך השיתוף זה נותן לי את ההודעה הזאת.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים וואלה לא יודע למה זה קורה ,גם לי זה קרה כמה פעמים...(ניפלאות מיקרוסופט)תנסה להקים את הרשת מחדש...תימחק את המחשב המרוחק ותקים אותו מחדש
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר וואלה לא יודע למה זה קורה ,גם לי זה קרה כמה פעמים...(ניפלאות מיקרוסופט)תנסה להקים את הרשת מחדש...תימחק את המחשב המרוחק ותקים אותו מחדשבסדר, תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.