עבור לתוכן

אופנוע

Featured Replies

פורסם

הדבר הכי מסוכן זה להחליק עם אופנוע ספורט.

כי אז כל הצד נהרס וכל הפוזה שהיתה לך מתחלפת בבושה ;D

פורסם

^

|

|

כמה נכון .

אני החלקתי פעמיים עם הקטנוע ופעם אחת עקצתי מונית ... נראה לי הערך של הגרוטעה הזאת ירד באיזה 2000 שקל על המקום .

כל הפלסטיקים האלה .... נורא פשוט .

בכל מקרה , תוציא רישיון , אף פעם לא יזיק שיהיה .

פורסם

בתור אחד שבשנה האחרונה היה בעליהם של שני אופנועים (אופנוע כביש 500 אחד, שהוחלף באופנוע שטח שנותן לי בראש בכל סוף שבוע), אני מאוד ממליץ לך שלא לעלות על אופנועי כביש, ואם אתה עושה את זה, אז לא לפני שנהגת אי אלו עשרות אלפי קילומטרים והתוודעת לשטויות שעושים נהגים על הכביש בכל יום (כמו אותו אחד שהחליט לעשות רוורס היום באיילון, למשל). עד שאתה לא יודע לחזות מה יקרה בכביש בכל רגע נתון, ומוכן ככל האפשר לכל הפתעה, אתה, כרוכב אופנוע, נתון לחסדי הסטטיסטיקה והמזל בלבד. אתה חסר אונים לחלוטין.

אני, אחרי מספר חודשים עם אופנוע כביש, מעדיף להמנע מהם, למרות שהם כיפיים, סקסיים ומהנים. אני מסתפק ברכב חברה שלי (מאזדה 3 ירקרקה),

למרות השיממון והשעמום שבדבר (אולי נחליף לאימפרזה WRX עם המעבר לחברה הבאה, מי יודע).

אופנועי שטח זה כבר דבר אחר - הסיכון קיים, אבל אין נהגים אחרים. מצד שני, אני לא רואה אותם ככלי תחבורה, אלא כתחביב.

בקיצור, תמנע מאופנועי כביש, אבל אם אתה כבר עושה את זה - בזהירות, ובעיקר קח קורס "אופנוען מאומן", זה קורס רכיבה מתקדמת שללא ספק יחסוך לך הרבה כאב (פיסי וכספי), ויגרום לך להנות הרבה יותר מהרכיבה עצמה.

בהצלחה באשר תעשה.

פורסם

לא יודע מה איתכם .... אבל אני דיי נהנתי לעוף באוויר ולנחות על הקסדה , היה משעשע .

לפחות נקמתי במונית והעפתי לו את הטמבון הקדמי לעזאזל .

שילמדו לא להתעסק איתי .מה שמזכיר לי , מישהו רוצה לקנות מכסחת דשא אדומה של קימקו ?

פורסם

well that's cause it's u...

אתה גם בטח נהנית לבקר מקרוב תחנת אוטובוס...

בכל אופן, אם אתה גר בעיר או משהו דומה - קנה טוסטוס...

נסעתי עכשיו על טוסטוס בקפריסין (בלי רשיון - לא צריך שם בשביל לשכור, מספיק רשיון רכב), וזה פשוט כיף...

מעבר לקטע של לעקוף פקקים וכל זה, זה די נחמד - יותר חופשי מרכב 4 גלגלי.

עכשיו, למה "אם אתה גר בעיר" - כי אין לדבר הזה כוח סחיבה בשיט, ולכלים שיש - זה הופך אותם למסורבלים וגדולים יותר. אז כדי להסתובב בתוך העיר זה מושלם, אבל זה קצת פחות מושלם לנסיעות בינעירוניות (למרות שדווקא עברתי שם את ה-80 עם טוסטוס, אבל זה לא הענין :-X).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים