פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים בצד ימין למעלה יש חץ למעלה ולמטה תלחץ עליו וזה ישנה לך נשק(בלי הפאץ' אין את האפשרות הזו,יש מנעול כזה)אחי אתה מתכון למנעול שיש ליד כל נשק?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אז יש אולי עוד פאצים ?כי הפאץ הזה לא פותח לי את הנשקיםואלי יש דרך אחרת כדי לפתוח את הנשקים(אני לא משחק במולטיפלייר)?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אני לא יודע איך בודקים אבל אני יכול להגיד לך שזה לא עובד ולא יעבוד על 1.1אני יודע שזה עובד על 1.0 ואולי על 1.2 אז אתה יכול לנסות להוריד את 1.2 ואם זה לא עובד אז תמחק את הפאץ'(ד"א הפאץ' 1.1 הוא חרא של פאץ' יש בו זליגת זיכרון רצינית....)
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים שניה אני לא ממש מביןלמה אי אפשר בלי איזה פאץ לפתוח את הנשקים?(למי שלא משחק במולטיפלייר)
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים על 1.0 אפשר.תתקין, תכנס ל \Battlefield 2\python\bf2\statsתפתח את הקובץ unlocks.py עם NOTPAD, תגיע לשורה של:def onPlayerConnect(player):ותשנה את defaultUnlocks = [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0]שיראה ככה: defaultUnlocks = [1, 1, 1, 1, 1, 1, 1]
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים על 1.0 אפשר.תתקין, תכנס ל \Battlefield 2\python\bf2\statsתפתח את הקובץ unlocks.py עם NOTPAD, תגיע לשורה של:def onPlayerConnect(player):ותשנה את defaultUnlocks = [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0]שיראה ככה: defaultUnlocks = [1, 1, 1, 1, 1, 1, 1]את מה?את הפאץ או את הגרסה 1.0?וושינתי את הקובץ לפי מה שאמרת אבל אני עדין צריך להפעיל את הפאץ?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים יש לי את המשחק מקורי לגמרי אבל הוא נתקע לי בתחילת משחק אחרי שהוא טוען את המפה מתחיל שניה ואז נתקע ניסיתי כול מה שאני יכול לחשוב עליו כולל החלפת כרטיס מסך(7600gt extreme) זכרונות ופרמוט מלא של המחשב והתקנה מחדשעם מישהו יכול לעזור לי ?!?!
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים איזה הקפצה!!!(פעם הבאה תעשה טובה תפתח נושא חדש)תנסה להתקין את הדריברים הכי חדשים.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר איזה הקפצה!!!(פעם הבאה תעשה טובה תפתח נושא חדש) תנסה להתקין את הדריברים הכי חדשים. באמת וואווו איזה הקפצה, אני קורא אץ ההודעה הזאת ואחרי שהגעתי לשלב של הפא'ץ 1.02 אני קולט שהיא ממש ישנה אח"כ אני ממשיך לקרוא עוד קצת ודברים מתחילים להיות לי מוכרים ואז אני קולט שבכלל אני רשמתי אותה... מוזר לקרוא חצי מההודעה של עצמך בלי לדעת שהיא שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.