עבור לתוכן

פתרונות לרוב הבעיות בבאטלפילד 2 ועוד כמה דברים שימושים.

Featured Replies

פורסם

תראו אני לא ממש משחק בזה על המולטיפלייר כי זה עובד די לאט

אבל לא הבנתי איך משחקים בסינגל פלייר ?

כאלו אפשר להחליף מפות אבל אחרי שאתה מנצח (במפה x) אז זה לא עובר לאיזה שלב או משהו פשוט אותו שלב (במפה x)כמו מקודם ,לא??

• תגובות 88
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאיזה שרת אתם מתחברים? אני רוצה לשחק עם אנשים מפה

פורסם

תודה

עוד משהו... איך אני מוריד את הסרטונים המעצבנים האלה (לא מספיק שלוקח למשחק חצי שעה לעלות אם הוא לא קורס באמצע דופקים לך שם חצי סרט) ? איפה הם נמצאים ?

נ.ב

יש למישהו אולי לינק לרשימה של כל הדברים שמביאים\מורידים נקודות ? לא הצלחתי לתפוס את הכל ... למשל למפקד יש שיטה שונה לגמרי לצבור נקודות

תכנס לGAMECOPYWORLD, תחפש שם BATTLEFIELD 2 ותוריד את ה NO INTRO FIX #1, או את #2 מה שבא לך.

אני הורדתי את #1 פתחתי עם וינראר את התיקיה החלפתי את השמות של הקבצים המקוריים והוספתי להם סיומת OLD. העברתי את הקבצים שהורדתי לאותה תיקיה (רשום ברידמי) וככה שמרתי על הקבצים המקוריים באותה תיקיה.

כמו שרשמתי מקודם יש לך אפשרות להוריד את הNO INTRO FIX #2 שנדמה לי שהוא בא עם INSTALLER כזה ובגלל זה לא הורדתי אותו, נראה לי הוא היה מוחק לי את הקבצים הישנים. בכל מקרה החלטה שלך, לא נראה לי יש כזה הבדל, אבל הראשון עבד לי סבבה אז לא איכפת לי...

ובקשר לנקודות,

תחפש בגוגל BATTLEFIELD 2 STATS וזה ימצא לך רשימה של אתרים עם מידע על המדליות וכל השאר.. לא ראיתי עדיין מדריך של נקודות, אבל נראה לי שבאתרים כאלה אפשר למצוא אחד..

פורסם

כאלו אפשר להחליף מפות אבל אחרי שאתה מנצח (במפה x) אז זה לא עובר לאיזה שלב או משהו פשוט אותו שלב (במפה x)כמו מקודם ,לא??

משהו אולי יודע?

פורסם

כן זה ככה ואי אפשר לשנות

פורסם

זה סגנון משחק שונה לגמרי... אין בו שלבים שכל פעם עולים שלב אלה רק מפות משחק , אין בו אפילו עלילה כשם המשחק כן הוא

פורסם

Kמשיהו יש את הפאץ שמוריד את האיכות שאני יוכל לשחר גם עם הגיפורס 4 שלי

פורסם

זה סגנון משחק שונה לגמרי... אין בו שלבים שכל פעם עולים שלב אלה רק מפות משחק , אין בו אפילו עלילה כשם המשחק כן הוא

אפשר להשיג איכשהו רובים חדשים?

פורסם

כן, אם תשחק בשרתים רישמיים שהם Ranked אתה יכול לצבור נקודות וכך לעלות בדרגות ואז תנתן לך אפשרות לשחרר נשקים

לכל קלאס יש נעילה של נשק מסויים שאותו אפשר לשחרר

פורסם

איך אפשר לשחרר את הנעילה של הרובים אם אני לא משחק במולטי פלייר?

יש אולי קודים?אני לא מצאתי

פורסם

http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=22090&archive=1&ttitle=<b>שדה_הקרב_2</b>:_לרקוד_עם_בוטים_/_Battlefield_2:_Dancing_With_Bots

יש פה עוד כמה דברים שימושים למי שלא משחק במולטי(אני לא נסיתי את זה,אז אני לא מבטיח כלום...ספר איך זה :xyxthumbs:)

פורסם

טוב הורדתי את זה אבל החלק של פתיחת הנשקים לא עובד או שלא הבנתי מזה פתיחת נשקים

הכוונה לפתיחת נשקים היא שיש נשקים חדשים או שידרוגים לנשקים ?

והפעלתי את זה(שלא ינעל את הנשקים) ועדין בחלון הזה שבוחרים את הנשק נשארו אותם הנשקים

אולי צריך איכשהו לשנות משהו כדי שזה ישדרג ???

עוד משהו ניסה את הפאץ הזה?

פורסם

בצד ימין למעלה יש חץ למעלה ולמטה תלחץ עליו וזה ישנה לך נשק(בלי הפאץ' אין את האפשרות הזו,יש מנעול כזה)

פורסם

בכלי רכב במשחק יש כמה מקומות ואני רואה שיש אנשים שמחליפים באמצע איך עושים את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים