עבור לתוכן

פתרונות לרוב הבעיות בבאטלפילד 2 ועוד כמה דברים שימושים.

Featured Replies

פורסם

אם אתה מוסיף עוד זכרון זה יהיה סבבה... גם 1GB זכרון וגם 6600GT זה יהיה מצויין רק שהמעבד קצת יאיט לך את כל הסיפור עדיין זה 2400 מגה הרץ....

נ.ב

אני יגיד לך את האמת ? הכרטיס מסך שלי בכלל לא מדאיג אותי ... הוא בכלל לא מאכזב אותי... ב-GTA SA אני משחק על 1280X1024 והכול טוב! ויפה...

אני אומר שאם שאני אקנה זכרונות של ADATA 500MHZ 512X2 וגם את ASUS P4P800-E DELUXE אני אקבל ביצועים הרבה יותר טובים ממה שיש לי עכשיו

וגם רזולוציה יותר טובה... או לפחות לעבוד על HIGH ב-1024X768 ואל תשכח שאני עוד יעשה OC וימשיך לעלות MHZ וגם אולי אני יעשה OC לכרטיס מסך שלי...

ככה שאני לא דואג לגבי הכרטיס מסך ..

לא יודע מה איתך אבל ניסית לעשות OC למעבד שלך ? זה יכול לשפר לך ביצועים.. בעיקר במשחק הזה

חח מה זה איכזבתם אותי אבל חפיף,רציתי לקנות A64 3000+ Vencie ו MSI K8N Neo2 nForce 3 ב AGP אבל אמרו לי ש AGP כבר לא משתלם :~|

יש לי 1000 ש"ח אני קונה ספק חדש + זכרון + כונן די וי די :~ / ומשחק HL2/BF2 אני מתלבט :)

• תגובות 88
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל שאין לך תקציב יותר גדול...

אחר כך הייתה קונה מעבד 2.8 או 3.0 כמו שלי והיית יכול לעשות לו OC ... וגם זכרונות כמובן... :-\

אני הייתי ממליץ לך על באטלפילד 2 כי אתה יכול לשחק שם ברשת וזה כיף... וחוץ מזה ככל שיש לך יותר ניסיון אתה מקבל נשקים חדשים ומדליות חדשות...

וזה בעצם כל הכיף במשחק....

נ.ב

עצה שלי איליך תקנה זכרונות 512MB די וי די ובאטלפילד 2.....

הזכרון 512MB שיש לך עכשיו.. על איזה מהיריות הסטיקים ? 400 או שחלק 333 .. זה חשוב ... וכמה מהירות זכרון אתה קונה 400 מגה הרץ?

פורסם

חבל שאין לך תקציב יותר גדול...

אחר כך הייתה קונה מעבד 2.8 או 3.0 כמו שלי והיית יכול לעשות לו OC ... וגם זכרונות כמובן...  :-\

אני הייתי ממליץ לך על באטלפילד 2 כי אתה יכול לשחק שם ברשת וזה כיף... וחוץ מזה ככל שיש לך יותר ניסיון אתה מקבל נשקים חדשים ומדליות חדשות...

וזה בעצם כל הכיף במשחק....

נ.ב

עצה שלי איליך תקנה זכרונות 512MB די וי די ובאטלפילד 2.....

הזכרון 512MB שיש לך עכשיו.. על איזה מהיריות הסטיקים ? 400 או שחלק 333 .. זה חשוב ... וכמה מהירות זכרון אתה קונה 400 מגה הרץ?

400 נראה לי,בפעם האחרונה שקניתי את הסטיק זכרון 512 של A-DATA היה כתוב בקטגוריה DDR 400 ,אז אני מוסיף אותו סטיק. אגב אני צריך ספק כוח למה

יש לי ג'נרי :~P

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC אז אין לך מה לקנות ספק ספק חדש? למה? זה לא משפר ביצועים במחשב או משהו..

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC אז אין לך מה לקנות ספק ספק חדש? למה? זה לא משפר ביצועים במחשב או משהו..

בפעם האחרונה היה לי ספק ג'נרי 300W והוא נשרף ביחד עם ה 6600GT לאחר יום,לא רוצה לקחת סיכונים ... קניתי לבנתיים KSP 400W PFC ב185 שקל

כמו אידיוט :| לכן אני רוצה לקנות enermax או Antec או HEC...

פורסם

דווקא הייתי ממליץ לו על HL2 מאשר בטלפילד...

פורסם

יש לי בעיה עם ה-Ranked.

משהו יכול להביא לי פרופיל עם הנשקים פתוחים בבקשה

פורסם

אני מתחנן שמשיהו יעזור אם מישהו מכיר תוכנה או משהו יש לי באטלפילד אבל אין לי סי די קי מקורי אם מישהו יכול להביא לי או

תוכנה משהו שאני יוכל לשחק זה היה אידררררררררררררררררררררררררררררר :kopfpatsch:

פורסם

כבר הסברתי לך שלא תוכל לקבל כאן עזרה בנושא, ראה זאת כאזהרה אחרונה

פורסם

איך לעזאזל פותחים מצנח במשחק הזה :s05:

אני רואה אנשים קופצים ממגדל ופותים מצנח...ואז אני מנסה לוחץ על כל כפתור הגיוני ומתרסק על האדמה lol

פורסם

9

פורסם

איך אני יכול לזרוק את הנשק להרים אחר ?

פורסם

G, אתה מחליף את כל הערכה.

פורסם

אם אני רוצה להגיד למפקד לעשות uav(או איך שלא קוראים לזה)על מה אני צריך ללחוץ?

פורסם

G,  אתה מחליף את כל הערכה.

תודה

עוד משהו... איך אני מוריד את הסרטונים המעצבנים האלה (לא מספיק שלוקח למשחק חצי שעה לעלות אם הוא לא קורס באמצע דופקים לך שם חצי סרט) ? איפה הם נמצאים ?

נ.ב

יש למישהו אולי לינק לרשימה של כל הדברים שמביאים\מורידים נקודות ? לא הצלחתי לתפוס את הכל ... למשל למפקד יש שיטה שונה לגמרי לצבור נקודות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים