עבור לתוכן

פתרונות לרוב הבעיות בבאטלפילד 2 ועוד כמה דברים שימושים.

Featured Replies

פורסם

ניסתי להכנס לשרתים עם Ranked וזה רושם לי:

this server only allows player with unmodifie content to join

revert your versions of bf2 to the current official version

to join

מה זה אומר?

• תגובות 88
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו,יש מצב המשחק יעבוד על המחשב שלי? חתימה.

פורסם

יעבוד , למה שלא יעבוד ?

ניסתי להכנס לשרתים עם Ranked וזה רושם לי:

this server only allows player with unmodifie content to join

revert your versions of bf2 to the current official version

to join

מה זה אומר?

אתה יכול לקרוא פה על הבעיה... בעיקרון תנסה להתקין מחדש

http://forums.totalbf2.com/showthread.php?t=14208

פורסם

תגידו,יש מצב המשחק יעבוד על המחשב שלי? חתימה.

יעבוד טוב מאוד!

פורסם

יעבוד טוב מאוד!

וואלה? חחח חשבתי לרגע שלא יעבוד כי אמרו שצריכים כרטיסים עם 256MB ולי יש 128 .. :| אמרו שזה לא ינצל טוב את הכרטיס =| למרות שיש לי כרטיס סביר +..

פורסם

וואלה? חחח חשבתי לרגע שלא יעבוד כי אמרו שצריכים כרטיסים עם 256MB ולי יש 128 .. :| אמרו שזה לא ינצל טוב את הכרטיס =| למרות שיש לי כרטיס סביר +..

יש לך כרטיס מעולה! הרבה יותר מסביר...

אם אתה לא תשחק על רזולוציות גבוהות אתה לא צריך 256... חוץ מזה שלכרטיס כמו שלך אין מה לעשות עם 256...

פורסם

יש לך כרטיס מעולה! הרבה יותר מסביר...

אם אתה לא תשחק על רזולוציות גבוהות אתה לא צריך 256... חוץ מזה שלכרטיס כמו שלך אין מה לעשות עם 256...

אחלה,עכשיו אני צריך כונן DVD אולי אני קונה את של אסוס ב200 ש"ח מפנדס,זה סביר? או שיש משהו יותר משתלם / זול לפי דעתך ?:)

פורסם

כמו שראיתי יש לך מעבד 2400 מגה הרץ וזכרונות 512 של A-DATA...

וכרטיס מסך סבבה....

המשחק לא יעבוד לך טוב מאד....

אני משחק על 1024X768 ועל LOW ואז המשחק פועל כמו שצריך..... (תסתכל על המפרט שלי בחתימה יש לי מעבד יותר טוב משלך וזכרונות 512MB)

אמנם הכרטיס מסך שלך יותר טוב משלי... אבל מה שהכי חשוב במשחק זה הזכרונות ובעיקר המעבד....

נ.ב

כדי להתחבר לסרבר לוקח לך איזה 5-7 דקות.... (ככה זה אצלי).

אז אל תצפה ליותר מידיי מהמחשב שלך :-\ (גם אני ציפיתי) ובגלל זה עוד 3 חודשים אני קונה לוח אם וזכרונות יותר טובים.. ל-OC

פורסם

^^^^

אתה טועה הכרטיס מסך הוא חשוב מאוד (הרבה יותר חשוב ממעבד) ובגלל שהכרטיס מסך שלך לא טוב כמו ה660GT אז אתה משחק על נמוך

ובקשר למשחק מישהו מכם משחק בו בכלל כי נראה לי שקונים את המשחק הזה בשביל לתקן בעיות ולקוות שהסרבר יעלה

לא ככה?

פורסם

^^^^

אתה טועה הכרטיס מסך הוא חשוב מאוד (הרבה יותר חשוב ממעבד) ובגלל שהכרטיס מסך שלך לא טוב כמו ה660GT אז אתה משחק על נמוך

ובקשר למשחק מישהו מכם משחק בו בכלל כי נראה לי שקונים את המשחק הזה בשביל לתקן בעיות ולקוות שהסרבר יעלה

לא ככה?

לא נכון...

במעבד בדרך כלל יותר חשוב(כמובן זה גם תלוי באיזה משחק...)

פורסם

כמו שראיתי יש לך מעבד 2400 מגה הרץ וזכרונות 512 של A-DATA...

וכרטיס מסך סבבה....

המשחק לא יעבוד לך טוב מאד....

אני משחק על 1024X768 ועל LOW ואז המשחק פועל כמו שצריך..... (תסתכל על המפרט שלי בחתימה יש לי מעבד יותר טוב משלך וזכרונות 512MB)

אמנם הכרטיס מסך שלך יותר טוב משלי... אבל מה שהכי חשוב במשחק זה הזכרונות ובעיקר המעבד....

נ.ב

כדי להתחבר לסרבר לוקח לך איזה 5-7 דקות.... (ככה זה אצלי).

אז אל תצפה ליותר מידיי מהמחשב שלך   :-\  (גם אני ציפיתי) ובגלל זה עוד 3 חודשים אני קונה לוח אם וזכרונות יותר טובים.. ל-OC

המשחק עד כדי כך דורש הרבה?! ואני מוסיף עוד 512 :|

פורסם

אתה אומר שהכרטיס מסך הכי חשוב ? הא? אז אם נגיד יש לי 7800GTX אבל מעבד 2000... מגה הרץ וזכרונות 512MB

אז...? אתה חושב שהמשחק יעבוד מהר ? חח אתה טועה ובגדול! למעבד ולזכרונות יש חשיבות גדולה לגבי הרצת המשחק...

לכרטיס מסך יש חשיבות על איזה רזולוציה אתה משחק........

ותאמין לי שמתי שאני אקנה את הזכרונות ואת הלוח החדש....

א)יהיה לי יותר נפח של זכרון

2)מעבד יותר טוב עם OC (כרגע אני על 3227 ואני ימשיך לעלות MHZ)

פורסם

אתה אומר שהכרטיס מסך הכי חשוב ? הא? אז אם נגיד יש  לי 7800GTX אבל מעבד 2000... מגה הרץ וזכרונות 512MB

אז...? אתה חושב שהמשחק יעבוד מהר ? חח אתה טועה ובגדול! למעבד ולזכרונות יש חשיבות גדולה לגבי הרצת המשחק...

לכרטיס מסך יש חשיבות על איזה רזולוציה אתה משחק........

ותאמין לי שמתי שאני אקנה את הזכרונות ואת הלוח החדש....

א)יהיה לי יותר נפח של זכרון

2)מעבד יותר טוב עם OC (כרגע אני על 3227 ואני ימשיך לעלות MHZ)

תקשיב אם אני מוסיף עוד 512 זה ישפר לי?,למה עוד שנה אני לא מתכוון לשדרג יותר את המחשב הוצאתי עליו יותר מידי כסף פעם הבאה אני אקנה מחשב חדש

שנה וחצי - שנתיים..

פורסם

אני לא יודע מה יהיו הביצועים למה אתה עשית ניסוי ובדקת?? לא. אז אתה לא יכול לדעת

אבל בעיקרון הביצועים שלך יהיו שווים לתחת אבל רק בגלל שהמעבד יוצר צוואר בקבוק

אז אם יהיה לך מעבד סביר וכרטיס מסך מצוין בנוסף ל512 מגה אז יהיה לך ביצועים טובים

אותו הדבר אני יכול להגיד לך נגיד והיה לך מעבד כפול ליבה של amd וכרטיס מסך Gifa4MX440 אז מה יהיו הביצועים??

לא משנה שניהם חשובים כי הם תלויים אחד בשני

ואתה לא צריך לשכנע אותי שהמשחק יעבוד לך זה כבר בעיה שלך לא שלי

אני רק אומר מה אני חושב יכול להיות אני טועה יכול להיות אני צודק

תודה.

פורסם

אם אתה מוסיף עוד זכרון זה יהיה סבבה... גם 1GB זכרון וגם 6600GT זה יהיה מצויין רק שהמעבד קצת יאיט לך את כל הסיפור עדיין זה 2400 מגה הרץ....

נ.ב

אני יגיד לך את האמת ? הכרטיס מסך שלי בכלל לא מדאיג אותי ... הוא בכלל לא מאכזב אותי... ב-GTA SA אני משחק על 1280X1024 והכול טוב! ויפה...

אני אומר שאם שאני אקנה זכרונות של ADATA 500MHZ 512X2 וגם את ASUS P4P800-E DELUXE אני אקבל ביצועים הרבה יותר טובים ממה שיש לי עכשיו

וגם רזולוציה יותר טובה... או לפחות לעבוד על HIGH ב-1024X768 ואל תשכח שאני עוד יעשה OC וימשיך לעלות MHZ וגם אולי אני יעשה OC לכרטיס מסך שלי...

ככה שאני לא דואג לגבי הכרטיס מסך ..

לא יודע מה איתך אבל ניסית לעשות OC למעבד שלך ? זה יכול לשפר לך ביצועים.. בעיקר במשחק הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים