פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מה ההבדל בין DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ל DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR?לפי החיפוש באינטרנט נראה כי UT זול יותר, השאלה מה ההבדל בנתונים עצמם? תודה מראש.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אני לא מבין הרבה בדברים האלה, ודי חדש בעסק החומרה באופן כללי אבל - עד כמה שאני מבין, ב SLI יש SLI וב UT אין ... בקיצור, בראשון יש תמיכה לחיבור עוצמות של 2 כרטיסי מסך של NVIDIA יחדיו. בשני אין. בטח יש עוד כלמיני הבדלים קטנים, אבל זה העיקרי שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים טוב הלוח אם אמור להיות אותו הדבר אבל נראה לי שזה קשור לפיצ'רים.תגיד אתה לא מתכוון לDFI LANPARTY UT ULTRA D?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אני לא מבין הרבה בדברים האלה, ודי חדש בעסק החומרה באופן כללי אבל - עד כמה שאני מבין, ב SLI יש SLI וב UT אין ... בקיצור, בראשון יש תמיכה לחיבור עוצמות של 2 כרטיסי מסך של NVIDIA יחדיו. בשני אין. בטח יש עוד כלמיני הבדלים קטנים, אבל זה העיקרי שמישהו יתקן אותי אם אני טועה. מה אתה דפוק או סתם לא רואה טוב.... אלו שני לוחות SLI אז מה ההבדל שלאחד אין SLI? ( ) טוב בכל מקרה ההבדל הוא בבאנדל.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים תסתכל על הבאנדל המסיבי של ה-Lanparty (ערכת הסליבינג, תיק נשיאה למחשב, FrontX, הרבה תיעוד) - כל זה לא מגיע עם ה-UT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.