עבור לתוכן

אני רוצה לקנות מחשב ויש לי דילמה בקשר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היייתי אמור לקנות אותו לפני שבוע אבל יש עיכוב

קיצור יש לי דילמה אני לא יודע האם כדאי לי להשקיע עוד 1000 שקל ולקנות x800xl או לחסוך אותם וללכת על 6600GT

עכשיו אני מודע לזה שהx800xl הוא הרבה יותר טוב אבל האם שווה לשלם עליו את ההפרש (1000 שקל זה לא מעט כסף)?

זאת אומרת האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT אוכל להפעיל היום ובעוד חצי שנה משחקים כבדים על הגראפיקה הכי גבוהה שלהם (כשכל האפשריות בhigh)

האם יש לי צורך בx800xl או ש660GT יספיק לי בהחלט בשנה שנתיים הקרובות?

תודה

פורסם

לשנתיים הקרובות אף כרטיס לא יספיק לך...

אם יש לך כסף תיקח X800XL או אפילו 6800GT למרות שהיום 6600GT מחזיק כל משחק על הכי גבוהה ברזולוציות גבוהות.

פורסם

... למרות שהיום 6600GT מחזיק כל משחק על הכי גבוהה ברזולוציות גבוהות.

אני לא בטוח שזה נכון. לי יש 6600GT ונאלצתי להוריד את הרזולוציה של המשחק GTA SA כי הוא גרם לכרטיס שלי להגיע ל-78 מעלות ומשום מה זה גרם לבעיות בתצוגה (חשבתי שהן מתחילות רק מעבר ל-90 מעלות). יש לי כרטיס של חברה טובה (Leadtek) אז אני מניח שהבעיה הזו היא לא בגלל איזה קירור מעפן על הכרטיס.

פורסם

אם יש לך כסף תיקח X800XL או אפילו 6800GT למרות שהיום 6600GT מחזיק כל משחק על הכי גבוהה ברזולוציות גבוהות.

למה לזרוק שטויות ?

יש לי 6800GT והיתי צריך להוריד הגדרות בBF2 ... חזק חזק אבל לא להגזים , גם ה XTPE של ראדון שנחשב להכי חזק לא סוחב שם הכל על הכי גבוה

פורסם

מה לא סוחב באטל פילד 2? מה אתה מסכן אני שיחקתי על ההגדרות הכי גבוהות חוץ מהפירוט פני שטח על מדיום כי היה צריך 256 מגה זיכרון בשביל זה וזה רץ חלק מאוד :bash:

בקשר לLHAPRZ או איך שאומרים את זה זה בגלל שיש לך בעיה בכרטיס אצלי מגיע חופשי ל90 וזה לא מזיז לו זה כבר קשור אלייך זה שהוא מתחמם אצלך לא אומר שהוא לא טוב כי אצל ימפעיל את כל המשחקים בנתיים על 1280*1024 בהגדרות הכי גבוהות בFPS מעולה :bash:

פורסם

יש לי 6800GT והיתי צריך להוריד הגדרות בBF2 ... חזק חזק אבל לא להגזים , גם ה XTPE של ראדון שנחשב להכי חזק לא סוחב שם הכל על הכי גבוה

אחי X800XL מחזיק לי מצויין עם פילטרים על ההדרות הכי גבוהות... עובד פשוט חלק וטוב מעל 60 FPS ...

על איזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

תודה לכם

וגלזר אתה על אוברקלוק בכרטיס מסך לא?

פורסם

כן...

אבל לפני זה הוא גם החזיק את המשחקים ברזולוציה כזאת אומנם לא בFPS טוב כמו עכשיו אבל בFPS סביר+

פורסם
  • מחבר

אתה ממליץ עליו?

ואיך עשית לו אוברקלוק? תוכנה או משהו אחר?

תודה

פורסם

תשמע אני לא מרוצה ממנו מסיבה פשוטה שבהתחלה אכלתי סרטים שהוא יביא לי מליון FPS עם פילטרים וכל זה...

אז אל תצפה לכזה דבר כי אתה תתבאס מאוד הוא כרטיס טוב מאוד אבל אל תצפה שיהיה לך מליארד FPS בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ברזולוציה גבוהה. סה"כ כרטיס מעולה עכשיו אני מרוצה ממנו גם בגלל שהוא השתפר מאוד אחרי האוברקלקו וגם בגלל שיצאתי מהסרטים :D

אוברקלקו עשיית דרך תוכנה - powerstrip הרוב לא ממש אוהבים אותה אבל אני מאוד אוהב אותה אפשר להשתמש בריווה טיונר גם תוכנה טבוה אבל פאוור סטריפ לדעתי הכי טובה ופשוטה לשימוש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה אח שלי

אגב יש לך קירור סטוק על הכרטיס?

פורסם

כן אבל אני מקווה להחליף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים