עבור לתוכן

KNOPPIX 4.0

Featured Replies

פורסם

זאת דווקא אופציה נחמדה.

תחשוב שנגיד אתה רוצה להציג בפני אדם מסויים מצגת של לינוקס, בכוונה לשכנע אותו לעבור ללינוקס או סתם להראות לו איך לינוקס נראה. אתה בא אליו עם DVD של KNOPPIX 4.0, ומפעיל אותו בזמן שה-Windows XP שלו רץ בלי לאתחל לו את המחשב. אם הוא רוצה, אז הוא יכול לשחק קצת עם קנופיקס ולהתרשם ממנו, אח"כ הוא פשוט מוציא את ה-DVD מהכונן וממשיך לעבוד על Windows XP.

יותר פשוט להפעיל את KNOPPIX דרך ה-Windows שוב ושוב לצורך התרשמות, מאשר לאתחל את המחשב בכל פעם שאתה רוצה "לשחק" קצת עם קנופיקס.

הייתי אומר שזאת עצלנות

אפשר לחשוב כולה לעשות ריסטארט למחשב

זה לא כל כך קשה

פורסם
  • מחבר

בהודעה המקורית או פה  :silly:

http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=1AGOVFQVNAWI21XO480IBCQHH5

תודה! 8)

הצלחתי בסופו של דבר להוריד את הטורנט מ-mininova. כנראה היתה להם בעיה זמנית. :-\

טוב, אז שמתי את העוגה בתנור, והצפי הוא שהיא תהיה מוכנה בעוד כשלושה שבועות. :sleep:

אם מישהו ידע על שרת FTP שמאפשר להוריד את הקובץ לפני כן, אשמח לקבל קישור. ::)

הייתי אומר שזאת עצלנות

אפשר לחשוב כולה לעשות ריסטארט למחשב

זה לא כל כך קשה

טוב, אתה צודק. אבל, לדעתי זו עדיין אופציה נחמדה. :yelclap:

דרך אגב, אם מישהו התנסה באמולטור והריץ את KNOPPIX 4.0 בסביבת Windows, אשמח לקבל רשמים. :xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון, KNOPPIX 4.0 עוד לא יצא באופן רשמי לצריכה המונית, כפי שרשום באתר שלהם, זה יצא בהפצה מוגבלת... בשבועות הקרובים הם מתכוונים לצאת בגרסא שתוכלו להוריד מהאתר שלהם ומכל מקום.. יהיה גם DVD וגם LITE-CD.

כזה קשה לכם לקרוא באתר הרשמי לפני ששנים מחפשים ?

בכל מקרה, אני משתמש ב VMWARE תוכנה מעולה להריץ מערכות הפעלה (יש גם ל WINDOWS גם ל LINUX) ויכול להריץ כל מערכת הפעלה בלי בעיה..

הרצתי גם UNBTBU וגם KNOPPIX על זה...

פורסם
  • מחבר

אפשר להוריד את KNOPPIX 4.0 בביטורנט (אני די בטוח שמדובר בגירסה מלאה).

לגבי VMWARE, הבנתי שהיא דורשת מחשב די חזק (יש לי פנטיום 2 350MHz).

אני עדיין לא הבנתי אם KNOPPIX 4.0 מגיע עם האמולטור qemu, שמופעל באופן אוטומאטי באמצעות autorun כאשר מכניסים את ה-DVD לכונן. מישהו יודע?

האם הפעלה של KNOPPIX 4.0 באמצעות qemu דורשת מחשב חזק, או שאפשר להפעיל אותו בלי בעיה ממחשב עם מעבד פנטיום 2 350MHz ו-512MB זיכרון דרך מערכת ההפעלה Windows 2000 Professional?

פורסם

כן, אבל כנראה שיש סיבה לקח שהם לא מפיצים / מכריזים על הגרסא הזו להורדה מהאתר שלהם...

בכל מקרה, כנראה שקשה היום ממש לחפש בגוגל משהו כמו KNOPPIX QEMU , כי מי יודע, אולי חס וחלילה תמצא שם תשובה...

בכל מקרה, התשובה היא, כן, הוא מגיע עם QEMU

http://unit.aist.go.jp/itri/knoppix/qemu/index-en.html

אין לי מושג, ולא רשום באתר QEMU לגבי דרישות מערכת... אבל להיט על P2 זה בטוח לא יהיה..

פורסם
  • מחבר

כפי שעומרי אמר, הסיבה לכך שעדיין גירסת ה-DVD של KNOPPIX 4.0 לא ניתנת להורדה מהאתר של KNOPPIX היא שהדבר דורש שרתים שמסוגלים לעמוד בנפח תעבורה גבוה, ובעתיד הקרוב שרתים כאלה יאפשרו להוריד מהם את גירסת ה-DVD של KNOPPIX 4.0.

לגבי qemu, כתוב שהדרישות הן מחשב עם מערכת הפעלה Windows 2000 או Windows XP ויותר מ-256MB זיכרון (רצוי יותר מ-512MB זיכרון). אבל, לא כתוב מהם דרישות המינימום לגבי המעבד.

מבחינת הזיכרון, נראה לי שיש לי מספיק זיכרון (512MB), אבל אני לא חושב שהפנטיום 2 יעמוד במעמסה.

נ.ב.

בנוגע לחיפוש בגוגל, הוא נמצא רחוק מדי בקצה של הפיירפוקס. :P

סתם, תודה על הקישור. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים