עבור לתוכן

KNOPPIX 4.0

Featured Replies

פורסם

למישהו יש קישור להורדה של KNOPPIX 4.0?

פורסם

גוגל ::)

I'm *fuckin'* feelling lucky!!!!! :bash:

פורסם
The 4.0 DVD Edition will be available on some of the Knoppix-Mirrors (those who can afford the additional traffic) in a few weeks, as soon as the 4.0 "Light" CD image is also ready.ש

http://www.knoppix.org/

פורסם
  • מחבר

http://www.mininova.org/tor/64692

the only way to get it

הקישור של הטורנט ב-mininova לא עובד. :nixweiss:

יש לך אפשרות להעלות את הקובץ טורנט לת'רד הזה? ::)

מה זה QEMU? האם זה אמולטור של לינוקס שצריך להתקין ב-Windows, או שמדובר בחלק אינטגרלי מ-KNOPPIX 4.0 שמריץ את KNOPPIX מתוך Windows ב-Autorun ללא צורך בהתקנה כלשהי על הדיסק הקשיח?

דרך אגב, בתמונה המצורפת KNOPPIX 4.0 רץ על Windows XP, אני מניח שאין סיבה שהוא לא ירוץ גם על Windows 2000 Professional, נכון?

knoppix4.0-for-windows.png

פורסם

מה זה QEMU? האם זה אמולטור של לינוקס שצריך להתקין ב-Windows, או שמדובר בחלק אינטגרלי מ-KNOPPIX 4.0 שמריץ את KNOPPIX מתוך Windows ב-Autorun ללא צורך בהתקנה כלשהי על הדיסק הקשיח?

ממתי נופיקס צריך התקנה על הדיסק הקשיח?

ולמה לעזאזל ולמען השם מישהו פיתח אמולטור לנופיקס? :kopfpatsch::screwy:

פורסם

heres the torrent

איפה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ממתי נופיקס צריך התקנה על הדיסק הקשיח?

ולמה לעזאזל ולמען השם מישהו פיתח אמולטור לנופיקס? :kopfpatsch::screwy:

קנופיקס הוא בעיקרון הפצה של לינוקס שרצה מה-CD, אבל אני חושב שאפשר גם להתקין אותו על הדיסק הקשיח, ולהשתמש בו כהפצה רגילה של לינוקס שמבוססת על דביאן המותקנת על הדיסק הקשיח.

לפי דעתי, אמולטור של קנופיקס הוא רעיון לא רע. באמצעות האמולטור הזה, אנשים שמשתמשים ב-Windows יכולים להתנסות ב-Linux אפילו בלי לאתחל את המחשב, דבר שעשוי לקרב יותר אנשים לעולם של לינוקס.

heres the torrent

insan1ty, שכחת לצרף את הקובץ.

פורסם

איפה? :nixweiss:

שמתי לב שאי אפשר להעלות קבצי torrent רק אחרי הפרסום :\ וקובץ זיפ יהי גדול מדי אז העלתי לusendit.

:nixweiss:

פורסם

לפי דעתי, אמולטור של קנופיקס הוא רעיון לא רע. באמצעות האמולטור הזה, אנשים שמשתמשים ב-Windows יכולים להתנסות ב-Linux אפילו בלי לאתחל את המחשב, דבר שעשוי לקרב יותר אנשים לעולם של לינוקס.

כן כי אני דווקא רציתי לעבור ללינוקס אבל לא היה לי כוח לאתחל את המחשב

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שאי אפשר להעלות קבצי torrent רק אחרי הפרסום :\ וקובץ זיפ יהי גדול מדי אז העלתי לusendit.

:nixweiss:

איפה זה? :nixweiss:

כן כי אני דווקא רציתי לעבור ללינוקס אבל לא היה לי כוח לאתחל את המחשב

זאת דווקא אופציה נחמדה.

תחשוב שנגיד אתה רוצה להציג בפני אדם מסויים מצגת של לינוקס, בכוונה לשכנע אותו לעבור ללינוקס או סתם להראות לו איך לינוקס נראה. אתה בא אליו עם DVD של KNOPPIX 4.0, ומפעיל אותו בזמן שה-Windows XP שלו רץ בלי לאתחל לו את המחשב. אם הוא רוצה, אז הוא יכול לשחק קצת עם קנופיקס ולהתרשם ממנו, אח"כ הוא פשוט מוציא את ה-DVD מהכונן וממשיך לעבוד על Windows XP.

יותר פשוט להפעיל את KNOPPIX דרך ה-Windows שוב ושוב לצורך התרשמות, מאשר לאתחל את המחשב בכל פעם שאתה רוצה "לשחק" קצת עם קנופיקס.

פורסם

מישהו ניסה את האמולטור הזה כבר?

הורדתי אותו כדי לנסות את המנדריבה שהורדתי ואני לא מצליח להבין איך להפעיל את זה :s07: :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים