עבור לתוכן

כנס עידוד עתודה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

כמה זה נמשך הכנס הנ"ל? אני עובד באותו יום. :'(

תודה.

פורסם

מתי זה ולאיזה גילים זה?

אפשר אולי יותר פרטים על זה?

פורסם
  • מחבר

לי רשום שזה ב-28.7. אני משער שזה מיועד למי שעבר צו ראשון ונמצא מתאים(הרוב).

אני לא חושב שאפשר להצטרף בלי הזמנה, אבל אפשר לברר.

פורסם

לא חובה להגיע לכנס.

פורסם

מזתומרת לא חובה?????

כל מי שמעריך קומדיה איכותית *חייב* להגיע לשם ולשמוע את נאום הקרפ"ר :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

יום משעשע

בהתחלה שמים אותך באולם הגדול, אם אתה בא מרחוק אז התחלת את היום ב6 בערך. כשיספרו לך בכלליות על העתודה ואוניברסיטת תל אביב אתה תהיה קצת מטושטש ותנמנם קצת - הכי טוב!

רוב האולמות די משעממים ויראו לך דברים שממש לא יקרצו לך, גם מחשבים בזמנו הראו לנו סתם תוכנה לקישור בין מוקדים ש... לא יכולתי אלא להנהן ולא להגיד כלום. באלקטרוניקה יהיה קצת מעניין, גם באווירונאוטיקה. אלה עם הטופוגרפיה יתנו לכם לראות דברים עם משקפי תלת מימד אז זה מגניב :smile1:

וכמובן הכי כיף - רפואה. שנה שעברה הם ישבו באולם עם כיסאות מוזרים כאלו שנעים מסביב לנקודה מסויימת. לאורך כל ההרצאה אתה רואה את כולם מתנגנדים ומסתובבים בהם להנאתם.

אז מה הרווחת? מפגש עם חברים מהבצפר שאולי לא ראית כמה זמן, לחמניה נחמדה בבוקר וארוחת צהריים לא משהו מהקפיטריה של המקום, פליירים מאאגניבים של תפקידים וחילות מאוד לא מעניינים, וכמובן אי אפשר בלי כמה סטודנטים שיצעקו לך בדרך "אל תלכו לX"

זה מסתיים ב4 בערך

ENJOY

עריכה: ברטון בנאום אתה מתכוון ל"רפואה זה משהו שחייבים לרצות מהלידה.... אני ציוני בלה בלה בלה " ?

פורסם
  • מחבר

מה 4?! :'( ככה כול היום הלך לי.

ואני גר מטר מאונברסיטת ת"א ככה שאני אקום ב-8 וב-8:30 אני כבר אהיה שם. :cool2:

פורסם

וכמובן הכי כיף - רפואה. שנה שעברה הם ישבו באולם עם כיסאות מוזרים כאלו שנעים מסביב לנקודה מסויימת. לאורך כל ההרצאה אתה רואה את כולם מתנגנדים ומסתובבים בהם להנאתם.

הכיסאות האלה יכולים להעביר קורסים שלמים בשניות, כל עוד אתה על כיסא כזה גם אם העולם מסבבך ימות תוכל להנות

פורסם

אני לא מבין איך הם יכולים "לעודד" אנשים להתגייס לעתודה בלי להשתמש בלחץ פיזי מתון ..

פורסם

DarK MinD., שכחת להגיד שמרוויחים גם מגנטים של רפואה למקרר!

פורסם

והקלסרים, אחחח, הקלסרים...

(נועם, ring a bell?... :-X)

im eeeeeevil...

בכל מקרה, גבע, אתה רומז שגם בטכניון יש כסאות כאלה?!

YYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIII!!!!1111111

זה בין הדברים הכי מגניבים בעולם. אפשר לשבת על זה שעות, פשוט שעות...

פורסם

DarK MinD., שכחת להגיד שמרוויחים גם מגנטים של רפואה למקרר!

דוגרי!

המנגנט של רפואה עדיין על המקרר שלי

הקלסר שקיבלנו הפך לקלסר הפסיכו שלי וגם השתמשתי בעט עד שהוא נעלם.

את הדיסקים של הטכניון ואת"א הוספתי לאוסף "דיסקים שיום אחד אעשה מהם איזה קישוט" וניצלתי את השקית שלהם

יום מאוד רווחי :xyxthumbs:

פורסם

הקלסר שמקבלים זה החלק הכי חשוב ביום הוא פשוט טוב כקלסר לפסיכו (יש לי עדין אותו עם רוב החומר של הקורס)

כעיקרון מקבלים ביום הזה הרבה שטיות ובעיקר עושים בו שטיפת מוח ללכת לרפואה או בכלל לעתודה אם יש לך מחשבות על זה כדי לך ללכת אם אתה יודע שאתה לא רוצה ללכת לעתודה בכל מקרה אל תלך לכנס זה לא חובה ללכת לשם

פורסם

היום הייתי... זה מעייף!!! ומרדים!!!

אבל אין כמו התאילנדי שמכין את הפלאפל לארוחת צהריים

פורסם

והקלסרים, אחחח, הקלסרים...

(נועם, ring a bell?... :-X)

im eeeeeevil...

בכל מקרה, גבע, אתה רומז שגם בטכניון יש כסאות כאלה?!

YYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIII!!!!1111111

זה בין הדברים הכי מגניבים בעולם. אפשר לשבת על זה שעות, פשוט שעות...

ברור! יש המון כיתות כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים