פורסם 2005 ביולי 2420 שנים ניסיתי ללכת לפי המדריך באתר אבל בכבלל פרללי שלי למשל בפין הראשון אין חוט מחובר אליו ויש עוד כמה מקומות שהחוטים לא מחוברים שם לפי מה שיש באתר אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה ועוד משהו אני יכול למשל לקחת את הכבל של הפלופי ולחשוף אותו משני הצדדים לחבר אותו למסך כאילו אחד אחרי השני אבל לקחת את הצד של הכבל פרללי שמתחבר למחשב ולחבר שם לפי הסדר שמופיע באתר
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מה שלא מחובר לא מחברים...אתה יכול להשתמש באיזה כבל שאתה רוצה בשביל לחבר את המסך לפרללי, כולל כבר של פלופי אם זה מה שעושה לך את זה
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר אבל הבנתה למה אני מתכוון להישתמש רק ביצאיה של הפלופי אבל אני חייב לחבר את החוטיםלפי הסדר הנכון
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר יש לי שאלה המסך עובד והכל אבל איך אני משנה ב crystalcontrol שזה יציג לי עברית לא מצאתי את האפשרות הזו כי כשאני בא לרשום בעברית זה רושם בג'יבריש
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר בכל מקרה איך אני עושה את זה בתוכנה crystalcontrol למה במקום עברית זה עושה לי ג'יבריש
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר לא הבנתי מה הקטע אני יודע שלא כולם תומכים ובגלל זה אמרתי שבכל מקרה אני רוצה לדעת איך עושים בתוכנה עצמה כתב בעברית בלי קשר למסך שניה בתוכנה עצמה כי הוא כותב לי שם בג'יבריש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.