עבור לתוכן

ככה זה נראה שלוקחים לך את הבית..חחחחח... גדול כנסו ותראו

Featured Replies

פורסם

כשאתה כותב "צריך להשמיד אותם" זו לא אנטישמיות? גם בציניות אסור לכתוב שטויות כאלה.

בנוגע ל-Bluesky, אני מניח שהוא צריך לשלוט בעצמו ולהפסיק לכנות אנשים בתארים כמו "עלוקות" ולא בפעם הראשונה. בכל מקרה, תגובתי מן הסתם לא הייתה במקום ואני אערוך את הודעתי.

פורסם

מה שעמום עושה לאנשים....

תמצאו חיים ימשועממים מפגרים. :pissed:

פורסם

כשאתה כותב "צריך להשמיד אותם" זו לא אנטישמיות? גם בציניות אסור לכתוב שטויות כאלה.

בנוגע ל-Bluesky, אני מניח שהוא צריך לשלוט בעצמו ולהפסיק לכנות אנשים בתארים כמו "עלוקות" ולא בפעם הראשונה. בכל מקרה, תגובתי מן הסתם לא הייתה במקום ואני אערוך את הודעתי.

האנשים האלו הם באמת עלוקות, לא רק עלוקות, עלוקות וגם טיפשים.

הם חושבים שזה שהם תוקעים את איילון יעזור להם, מה הם עושים ? הם רק גורמים לזה שישנאו אותם יותר.

במקום שינהלו את המאבק שלהם בצורה מכובדת ותרבותית, הם מעדיפים לנהל את המאבק שלהם בצורה הכי מגעילה שיכולה להיות, זה רומז משהו על אופי האנשים האלו אני חושב.

משתמשים בילדים הקטנים שלהם כמו צעצועים, יושבים על הכביש עם התינוקים בידיים, מטלטלים אותם, פשוט אנשים בלי אלוהים. איכס, מגעיל אותי. >:(

משתמשים בשואה כדימוי להתנתקות, תתבייבשו לכם חלאותתת!!! >:( לא מתביישים להגיד "ההתנתקות" וה-"שואה" בנשימה אחת. חלאות! :kopfpatsch:

>:(

פורסם

כתום דיי דומה לצהוב...

פורסם

הם חושבים שזה שהם תוקעים את איילון יעזור להם, מה הם עושים ? הם רק גורמים לזה שישנאו אותם יותר.

במקום שינהלו את המאבק שלהם בצורה מכובדת ותרבותית, הם מעדיפים לנהל את המאבק שלהם בצורה הכי מגעילה שיכולה להיות, זה רומז משהו על אופי האנשים האלו אני חושב.

משתמשים בילדים הקטנים שלהם כמו צעצועים, יושבים על הכביש עם התינוקים בידיים, מטלטלים אותם, פשוט אנשים בלי אלוהים. איכס, מגעיל אותי.  >:(

משתמשים בשואה כדימוי להתנתקות, תתבייבשו לכם חלאותתת!!!  >:( לא מתביישים להגיד "ההתנתקות" וה-"שואה" בנשימה אחת. חלאות!  :kopfpatsch:

צודק בהחלט.

פורסם

כתום דיי דומה לצהוב...

מאוד מצחיק :nono:

פורסם

משתמשים בילדים הקטנים שלהם כמו צעצועים, יושבים על הכביש עם התינוקים בידיים, מטלטלים אותם, פשוט אנשים בלי אלוהים. איכס, מגעיל אותי. >:(

משתמשים בשואה כדימוי להתנתקות, תתבייבשו לכם חלאותתת!!! >:( לא מתביישים להגיד "ההתנתקות" וה-"שואה" בנשימה אחת. חלאות! :kopfpatsch:

מה שאמרתה נכון אבל אתה לא זה שצריך לדבר על מגעילות לפחות הם לא מוצצים בעד 10 שקל.

פורסם

טוב די כבר עם זה אתה לא חושב שירדו עליו מספיק בגלל הקטע הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים