עבור לתוכן

שאלות על H10 וH320, שיקולים בקניית נגן.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא קראת את התגובה של frozen_fire? תיקרא הוא התייחס לעניין של מעבר בין שירים.

אני פשוט רוצה לדעת מבנאדם שמשתמש במכשיר עד כמה הגודל שלו מפריע? ואיך הוא מרגיש על היד.

פורסם

יש לי H340 והוא שמן אבל זה נסבל...

בקשר למעבר בין שירים הגזמתם כשאמרתם 5-15 זה עובר די מהר אולי 5 מקסימום

ובשביל USB OTG צריך שינוי פיזי במכשיר

פורסם

יש לי H340 ואת ה H10 היה לי ליום אחד.

מבחינת זמן מעבר בין שירים ב 340, אף פעם לא שמתי לב שזה לוקח הרבה זמן. אני לא יכול להגיד במדויק כמה זמן זה לוקח, אבל זה בטח לא 5 שניות.

ה H10 בעיקר יותר קל מה H3XX והרבה יותר ידידותי, כולל עברית מובנית גם ב BROWSER (אבל עדיין הפוכה)

לא אהבתי ב H10 את שיטת ההטענה - יש לו רק יציאה אחת מהמכשיר, גם היא לא סטנדרטית. לכבל שמתחבר אליה יש שתי יציאות - אחת מתחברת ל USB והשניה מתחברת למטען. מה שאומר ש: א. אם איבדת את הכבל, הלך עליך ואתה חייב לקנות חדש מקורי ובטח לא זול

ב. אם אתה רוצה לקחת איתך את המטען אתה חייב להיסחב גם עם הכבל של ה USB. לא נורא, אבל מציק.

אני למשל משתמש במכשיר הרבה באוטו ואני מחבר אותו למטען פשוט ברכב. בשביל לעשות את זה עם ה H10 אני אהיה חייב לחבר את הכבל של ה USB, זה די מפריע.

ה H10 הרבה יותר יפה לדעתי, אם זה משנה משהו, אבל המסך שלו יותר קטן (הם שמים עליו מדבקה כשהוא בקופסא ואז הוא נראה ענק, אבל אחרי שמורידים אותה מגלים שלמסך יש מסגרת שחורה לא דקה... )

בקיצור שניהם נגנים טובים, השאלה מה עונה יותר טוב על מה שאתה מחפש.

תהנה

גלעד

פורסם

מאיפה לך שה-H10 צריך שינוי פיזי בשביל ה-USBOTG?

פורסם

כי בH340 שלי יש חיבור USB 2 לחבר למחשב ועוד יציאה לUSB OTG של USB 1.1

אבל בH10 יש רק USB 2 ואין לו עוד יציאה

פורסם
  • מחבר

OK תודה רבה לכולם!

אני יעשה את השיקול שלי וכנראה שאני הילך על ה320 הגודל של המכשיר לא מפריע לי והפיצ'רים וכול התכונות היחודיות מסביב(ובמיוחד USB2GO) הם מה שהכריעו את הכף.

פורסם

אל תשכח לוודא לפני שאתה קונה שזה ארופאי ולא אמריקאי

פורסם
  • מחבר

אין בעיה קראתי את הביקורת אני ידע לשאול תודה.

פורסם

הכל טוב ויפה והH10 אחלה מכשיר... אבל מה בעניין המחיר?

פורסם
  • מחבר

H10-1300 שקל בערך

H320-1700 שקל בערך

זה מה שתה רוצה לדעת?

פורסם

H10-1300 שקל בערך

H320-1700 שקל בערך

זה מה שתה רוצה לדעת?

H10 עולה 1300 לגרסא של ה5GB...ההשוואה בין המכשירים היא של 20 ג'יגה...כמה עולה הH10 20GB?

פורסם

זהו , בדיוק - עכשיו שיש H10 20GB שעולה בסביבות 280-300 דולר אני לא כל כך מבין למה צריך H320 ,אני יודע שהוא ישן וכנראה החליטו לחסל אותו..

אולי יש פה מישהו יודע מה ההיתרונות של H320 על H10 20GB?

פורסם
  • מחבר

הרגע בדקתי בZAP יש רק חנות אחת שמוכרת אותו(PDAstore), הוא נמכר ב2500 שקל בערך.

החנות הזאת לפי מה שראיתי די יקרה יחסית לאחרות אבל בכול זאת גם אם הוא עולה 2000 יש אלטרנטיבות טובות יותר כמו הX5.

המידות שלו דומות מאוד לאלה של הH320

102X61X22

קראתי עליו עכשיו באתר היצרן המכשיר זהה לחלוטין בתכונות שלו לH10 5-6 GB רק שיש לו זמן בטריה גדול יותר של 16 שעות, כול התכונות היחודיות שיש לH320 לא קיימות בו(USB2GO הצגת סרטים גם עם באיכות לא משהו).

נכון הH320 אולי קצת מיושן ומגושם אבל עדיין הוא נותן המון אופציות פיצ'רים ותכונות מה שרק מכשירים שעולים הרבה יותר ממנו נותנים.

הH10 20GB לא נותן את כול מה שהH320 נותן היתרונות שלו על ה320 הם בגדול(למרות שהם כמעט זהים) ובנוחות התפעול.

וזה עוד בלי לדבר על הבאנדל.

עכשיו שאלה אחרונה שמציקה לי, במקרה שהמכשיר שלי מתקלקל עוד חצי שנה ואני עדיין במסגרת האחריות מה קורה? הרי היצור הופסק?

פורסם

עדיין יש אחריות

ועדיין קיים הH340 שהוא דומה ל320 רק הדיסק הקשיח גדול יותר אז יתקנו לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים