עבור לתוכן

איזו הפצה של Geforce 7800GTX הכי טובה?

Featured Replies

פורסם

איזהו הפצה של Geforce 7800GTX הכי טובה?

ASUS?

BFG?

אשמח לשמוע תגובות, תודה מראש.

פורסם

היה על זה תארד לא מזמן וחבל שלא עשית חיפוש

המסקנה מהתארד שצריך פשוט לחכות להשוואה ביניהם

אם אתה מעוניין לדעת יש על השני אחריות לאוברקלוק לכל החיים ואוברקלוק קטן מהמפעל

פורסם

הכול תלוי מה אתה מיתכוון לעשות עם הכרטיס?..

לפי המלצות של אנשים בחו"ל אומרים כי הכרטיסים של אסוס הם הטובים ביותר!!! אני אישיתי החלפתי את ה6200 שהיה לי באסוס 7800 גי טי איקס!! יגיע אלי לבית מחר!! (ויתחבר לגז.. :xyxthumbs: ) אני יעלה תגובות ודעות אישיות שלי על הכרטיס וכמובן תוצאות עם אתה מיתעניין חכה ותיראה...

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

האסוסים אין להם את הבעיה עם הקור הנורא נכון יחיאל?

פורסם

האסוסים אין להם את הבעיה עם הקור הנורא נכון יחיאל?

לפי מה שהבנתי(גם ממנו) לאסוס אין את הCOLD BUG..

אני הייתי לוקח את הBFG בגלל הOC הנחמד בכרטיס.

פורסם

הcold bug בסדרה 7 נכון לעכשיו נובע בגלל בעיית דרייבר בלבד, ולא בעיה חומרתית בליבה, לכן לא שווה להתעקש על ASUS בשביל זה.

פורסם

הcold bug בסדרה 7 נכון לעכשיו נובע בגלל בעיית דרייבר בלבד, ולא בעיה חומרתית בליבה, לכן לא שווה להתעקש על ASUS בשביל זה.

יש משהו בדברים שלך.. נכון שפתרו חלק מהבעיה על ידי דרייבר חדש שנותן לך עד מינוס 10 מעלות לליבה .. (לצערי זה לא מספיק לי... )

בכול מקרה איך תסביר שאת כול המקומות הראשונים בסידרה הזאת (הכוונה עם אוברקלוק מטורף.. ) תופסים דווקא הכרטיסים של אסוס?? תשמע בטוח יש סיבה שהם כול כך מצליחים?.. ובגלל זה אני ממליץ.. מה גם שאין הבדל במחיר בינו לבין החברות האחרות.. אז למה לא לקחת את זזה??

כמו שאמרתי מחר מגיע הכרטיס אלי.. :xyxthumbs:. (של אסוס ) ומקווה עד מחר למצוא פתרון לבעיה של הטמפ..

יחיאל :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

לפי מה שהבנתי(גם ממנו) לאסוס אין את הCOLD BUG..

אני הייתי לוקח את הBFG בגלל הOC הנחמד בכרטיס.

לXFX האוברקלוק יותר גדול מBFG בחמישים מגה הרץ אם אתה רוצה לדעת

פורסם

יש משהו בדברים שלך.. נכון שפתרו חלק מהבעיה על ידי דרייבר חדש שנותן לך עד מינוס 10 מעלות לליבה .. (לצערי זה לא מספיק לי... )

בכול מקרה איך תסביר שאת כול המקומות הראשונים בסידרה הזאת (הכוונה עם אוברקלוק מטורף.. ) תופסים דווקא הכרטיסים של אסוס?? תשמע בטוח יש סיבה שהם כול כך מצליחים?.. ובגלל זה אני ממליץ.. מה גם שאין הבדל במחיר בינו לבין החברות האחרות.. אז למה לא לקחת את זזה??

כמו שאמרתי מחר מגיע הכרטיס אלי.. :xyxthumbs:. (של אסוס ) ומקווה עד מחר למצוא פתרון לבעיה של הטמפ..

יחיאל :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

יחיאל חבל שלא הלכת על BFG,המודר צודק(ראול לא?...:)) זאת בעייה חומרתית תכנתית בלבד ועם האוברקלוק שאתה מתכנ ן לעשות(אני מניח ;D) חבל לבטל את אופציית האחריות בגל הקולד באג המקולל.וכל זה מניסיון(למרות שעוד לא העלתי mhz אחד באולטרא שלי :-\).

נ.ב

איך אסוס פתרו את הקולד באג :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים