עבור לתוכן

חידוש קשר עם linksys כל הפעלה מחדש ... איך פותרים ?

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט

ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED

אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ??

אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..

פורסם

כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט

ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED

אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ??

אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..

נסה ההפך- תגדיר איפי ידני לMAC ADDRESS של כ. הרשת שלך בנתב, ואת אותו איפי תגדיר ידנית בכ. הרשת

פורסם
  • מחבר

או קיי חיפםשתי ולא מצאתי איפה עושים את זה יש לך מושג תחת איזה תפריטים זה נמצא ???????????

פורסם

נתחיל מדבר כזה

תלחץ על

התחת -> הפעלה -> cmd

ותרשום - ipconfig

תהיה שם שורה שנקראת ip address (יהיה משהוא כמו 10.0.0.1 או 192.168.100.2 או משהו דומה - תרשום את זה

עכשיו כנס ללוח בקרה -> חיבורי רשת -> מאפייני LAC -> הגדרות internet protocol tcp/ip (למטה, לחיצה כפולה על השורה הזו)

ותרשום תחת כתובת IP את "השתמש בכתובת IP הבאה" ותרשום שם את הכתובת שרשמת בצד קודם. תלחץ אחרי זה פעם אחת על מסכת רשת - זה ימלא את זה אוטומאטית. תעשה אישור פעמיים. כבה את הראוטר ותדליק אותו מחדש.

ומכאן יש שתי אפשרויות

1. הראוטר שלך מקבל את העובדה שכ. הרשת נותן לו כתובת IP ידנית, ומקצה אותה לו - הכל אמור להיות תקין מעכשיו

2. הראוטר הוא גם שרת DHCP, ולא מקבל את העובדה שבכ. הרשת זה מוגדר ידנית - במצב כזה צריך להכנס להגדרות הראוטר (באותו IPCONFIG שרשמנו קודם יהיה משהו שנקרא default gateway - אותו אתה רושם בדפדפן בשורת הכתובות). שם תחת אפשרויות DHCP יש כמה אפשרויות

א. לבטל אותו כשרת DHCP ואז אתה עושה את מה שאמרתי לה בכל המחשבים ברשת - ואז לכולם כתובת קבועה במקום שהנתב יחלק להם כתובות

ב. אולי יש שם אפשרות "לקבע" את הכתובת IP שהוא מחלק לפי כתובת MAC של כ. הרשת (כתובת יחודית של כ. הרשת שלך) - ואז אולי זה יפתור את הבעיה המקורית שלך.

אופציה 2 היא אם אופציה 1 לא עבדה, ואז פשוט מחזירים את זה ל"קבל כתובת IP באופן אוטומאטי"

פורסם
  • מחבר

האופציה הראשונה כבר ניסיתי לא עובד הראוטר הוא DHCP זה ברור לי

השאלה עכשיו איך אפשר להתאים את הראוטר שיחלק כתובת איי פי לפי כתובת MAC של מחשב ?

מישהו יודע איפה זה נמצא בראוטר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים