פורסם 2005 ביולי 2320 שנים במה אני ישמע בכל ה5.1? השימושים שלי במחשב הם משחקים וסרטים שה"קניתי" (אסור להוריד! להוריד זה רע! ) מהאינטרנט... אני יודע שבסרטי DVD מקוריים יש 5.1 אבל אני לא יודע אם בסרטים כאלה יש... אז השאלה היא קודם כל האם בסרטים יש 5.1? וגם במשחקים האם יש שימוש ב5.1 תודה
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר סליחה על ההקפצה... זה חד פעמי... אבל מישהו יכול לעזור לי? זה די דחוף...
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים קודם כל זה גם תלוי בכרטיס קול שלך...דבר שני אם אתה רואה סרטי DVD מקוריים ויש להם אפשרות דולבי 5.1 וכל זה בתפריט של הסרטהרמקולים שלך תומכים בזה והכרטיס קול....(וזה גם תלוי מבחינת גודל החדר) אתה תשמע סבבה ותהנהודרך אגב איזה דגם הזמנת
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אם אתה מתכוון לסרטי הדיוידי ריפ, (כן כן, אלו מהאתרים ש"קנית") אז בהם זה 2.1 בד"כ ..
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אצלי יש 5.1 ואני מיתסכל סרטים "שקניתי" [אסור להוריד!!!] וזה פועל בכול ה 5.1
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים רואה סרטים, זה תיקון טעות.אבל הוא לא שאל אם זה יפעל בכל ה5 רמקולים, הוא שאל אם הסרט הוא 5.1 ..
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים משחקים כמובן אתה תשמע ב 5.1 אבל רק משחקים מלאים!! (לא כאלה שהורידו להם את כל הסרטים וכל החרטה)בסרטים תבדוק שאתה "קונה" סרט שרשום בשם שלו AC3אז אתה תשמע ב5.1 כמובן שהסרט שוקל יותר.. אבל אתה גם צריך במחשב מפענח AC3 וכרטיס קול נורמלי!כל סרט ריפ שאתה "קונה" שהוא בדרך כלל 700 מגה אז הוא סטריאו..אתה גם יכול לבדוק במאפיינים של הסרט כמה רוצים הוא
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר טוב תודהוהכרטיס קול שלי זה הכרטיס שנמצא על הלוח אם שלי (GA-K8NF-9) אני יודע שהכרטיס קול שלו הוא לא הכי טוב אבל עדייןמפענח AC3 זה זה קודק רגיל ופשוט?איפה במאפיינים של הסרט אני יכול לדעת כמה רמקולים הוא?תודה
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אתה צריך קודק AC3FILTER ,ולהגדיר שם את היציאה של הרמקולים .כל לוח אם מתגאה היום בשש ערוצי כלומר 5.1 בשפת העם והלוח שלך מספיק חדש כדי שזה יתמוך בו.תוריד GSPOT והוא יספר לך אם הסרט הוא AC3 או לא .
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר איפהב זה אמור להיות כתוב?העלתי תמונה מGSPOT...זה אמור להיות כתוןב איפה שסימנתי?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.