פורסם 2005 ביולי 2320 שנים כן.. יש לי Router ואין לי מושג איך לשנות את כתובת בIP שלו... האם בכלל אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעזורים... Btw, Im new here so 'respect'
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר יכול להיות שאפשר, תלוי בראוטר (איזה יש לך)בכל מקרה - למה?איך אני בודק איזה ROUTER יש לי?כתוב עליו LEVEL ONE
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר למה אני חייב להגיד למה? זאת סיבה אישית שלי..עם זה ממש מעניין אותך אתה יכול לישלוח לי הודעה פרטית ואני אשמח לענות לך.בכל מקרה- אתה יודע איך?
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אתה לוחץ בשורה למעלה general setting ובצד שמאל על ה-wan ושם משנה את הIP הפנימי של הראוטרבהצלחה...
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר אתה לוחץ בשורה למעלה general setting ובצד שמאל על ה-wan ושם משנה את הIP הפנימי של הראוטר בהצלחה... לא ממש הבנתי על מה ללחוץ אחי... על הROUTER או במחשב? תוכל להסביר יותר בפירוט? תודה מראש.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אתה ניכנס לראוטר באקפלורר ולמעלה אתה תיצתרך להזין סיסמה (ברירת המחדל היא :admin) ואז תילחץ על login יפתח לך מין שורה ארוכה שם אתה לוחץ על general setting ובצד שמאל יפתח לך תפריט משנה אתה לוחץ שם על ה-lan (לא wan) ושם יש לך את האפשרות לשנות IP פנימי לראוטר
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר אתה ניכנס לראוטר באקפלורר ולמעלה אתה תיצתרך להזין סיסמה (ברירת המחדל היא :admin) ואז תילחץ על login יפתח לך מין שורה ארוכה שם אתה לוחץ על general setting ובצד שמאל יפתח לך תפריט משנה אתה לוחץ שם על ה-lan (לא wan) ושם יש לך את האפשרות לשנות IP פנימי לראוטרבאקפלורר אתה מתכוון לאינטרנט? אני ממש NAB בזה אחי..איפה אני מוצא את האקפלורר הזה? Oo ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.