פורסם 2005 ביולי 2320 שנים סמיילי ג'אסט! oooo i cant remember which song is this. its radiohead if i remember correctly,right?
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מקום ראשון: <== אליו אני ממש קשור. מקום שני: ;D מקום שלישי: : מקום רביעי: מקום חמישי: מקום שישי: :-\ מקום שביעי: :-[
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים אני הכי אוהב את אלה: ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-* :'( :s05: :alcoholic: :nutty: :jump1: > ^-^ O0 :2gunsfiring: :anim-jjd: :biggthumpup: :bigglasses: :auto: :argue: :bunny: :clown: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :elkgrin: :errrr: :evil_laughterperple: :gorgeous: :lamer: :spermat: :ylsuper: :itschy:
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים ברור! וזה הסמילי שחוסך הכי הרבה מילים כשניתקלים במישהו ממש טיפש שפשוט לא יודעים איך להגיב לטיפשות שלו
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים ;D כיף לי ??? מה? חחחח טמבל לישון ואו :alcoholic: חרשו בלאט? אני מלך. כועס מאוד. משוגע ואו :gorgeous: כוסית :itschy: בזה כמעט לא משתמשים אף אחד.
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים שתבינו זה לא כי אני אוהב את הסמיילי הזה, פשוט זה מה שאני חושב שהתראד הזה מייצג.
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר טוב תירגעו ראיתי תארדים יותר גרועים בחיים שלי.... זה סתם נחמד ובחיים לא שאלו על זה :smile1:
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים Loserrrr אתה רוצה גם לדעת באיזה תנוחה אני אוהב לזיין את חברה שלי? מזה התראדים המטומטמים האלו,זה כמו התראד הדפוק שפתחתי על מה אתה אוכלים לארוחת בוקר,כאילו שבאמת אכפת לי :s05:
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר Loserrrr אתה רוצה גם לדעת באיזה תנוחה אני אוהב לזיין את חברה שלי? מזה התראדים המטומטמים האלו,זה כמו התראד הדפוק שפתחתי על מה אתה אוכלים לארוחת בוקר,כאילו שבאמת אכפת לי :s05: חחחחחחחחחחחחחחחחח נו אז אתה רואה יש עוד הרבה תארדים דפוקים. בקטנה הכל מהלב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.