עבור לתוכן

אני חושב שה 9800np האהוב שלי גוסס!

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן היה קצר.

כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל.

פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו.

אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק.

מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר.

לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו.

מה אתם אומרים?

פורסם

עם אתה אומר שזה לא משפיע על הביצועים של הכרטיס והכרטיס עובד כמו קודם אז אין בעיה אתה יכול להחליף את קבל המולקס השרוף בלי קושי רב אבל עם זה ממש מפריע לך ואין לך אחריות וזה כרטיס דיי ישן אתה יכול לקנות כרטיס מהדור החדש לדוגמה : 6600GT

פורסם

אתה יכול לתת ת'מפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי על לקנות פשוט חיבור חדש אבל הקטע הוא שגם בשקע שעל הכרטיס עצמו יש חום כזה... זה לא אומר שגם הוא נדפק?

ואני מעדיף לא להחליף כרטיס, גם כי אני אוהב את הראדון הזה וגם כי החלפת כרטיס תדרוש גם ספק חדש... יש לי ספק 300w

וזה המפרט שלי (לא ברור לי מה הקשר למפרט אבל שיהיה):

p4 2.4c

radeon 9800np gegacube 128mb

512X2 geil value 3200

abit is7

פורסם

דבר ראשון הוא גיי באט א ביט אז הוא לא יחליף ת ראדון שלו עד שהוא לא יראה שהוא נשרף טוטלית זה אחד

שתיים ינושך

לך כבר תקנה איזה 7800GTX ימליין

כול שני וחמישי אבא שלך מחליף לך תטלויזיה בחדר

פורסם
  • מחבר

אל תהרוס תדיון הזה תעשה לי טובה.

לך תעשה ביד על ה6800 אולטרה שלך.

פורסם

דבר ראשון 6800GT

ודבר שני כן אני יעשה עליו ביד הוא חיית גרפיקה.... :xyxthumbs:

מי לאב

פורסם

אוי לאן הגענו ילדים יורדים אחד לשני ילדים מביאים ביד על כרטיסי מסך.... העולם מתרדר :lol:

פורסם
  • מחבר

זה רק הוא הוא פריק של גראפיקה.

אפשר בבקשה לחזור עכשיו לנושא הדיון?

פורסם

אם אין פגיעה בביצועים הכרטיס יחיה

אבל כדאי לך להחליף ספק, זה קרה בגלל שהספק שלך ג'נרי (עובדה קלאסית, קפיצת מתח, תגיד תודה שזה רק קצת נשרף ולא כל המחשב)

פורסם
  • מחבר

אם אין פגיעה בביצועים הכרטיס יחיה

אבל כדאי לך להחליף ספק, זה קרה בגלל שהספק שלך ג'נרי (עובדה קלאסית, קפיצת מתח, תגיד תודה שזה רק קצת נשרף ולא כל המחשב)

ג'נרי? אני לא מסתובב עם ספקים ג'נריים. זה hec.

והחורף הזה היו לנו איזה 5 קצרים לפחות ושום דבר לא קרה לאף חלק של המחשב חוץ מהדבר הזה עם הכרטיס.

עכשיו היא שאלה היא אם החלפת המולקס תפתור את הבעיה? בגלל שגם החיבור שעל הכרטיס עצמו נשרף...

פורסם

תנסה ותראה זה עדיף מלקנות כרטיס חדש...

פורסם

אה, פשוט לא ציינת את הדגם של הספק אז הנחתי שהוא ג'נרי

בכל מקרה, תנסה, זה לא יהרוג אותך (רק את הכרטיס  :P)

פורסם

היתה לי את הבעיה השבוע עם 9500@SOFTMOD שהמחשב התלונן על זה שהכרטיס לא מקבל חשמל.

החלפתי את הכבל חשמל שמחובר לכרטיס וזה הסתדר לי.

אבל עשיתי את זה ישר אחרי הפעם הראשונה שהופיע ההודע אז אני לא יודע עם זה 100% מה שפתר את הבעיה או שעם היתי עושה ריסטארט שוב זה היה נעלם לבד.

בכל מקרה דבדוק שהחיבור מוכס עד הסוף שהפלסטיק הלבן של הכבל נוגע בפלסטיק הלבן של הכרטיס, ואם זה לא עוזר תחליף את הכבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים