פורסם 2005 ביולי 2320 שנים חבר שלי אומר שיש לו אינטרנט שמחובר דרך הUSB ואני אומר לו שאין מצב בעולם שזה מחובר ככה.. ושחייב להיות לו גם חיבור עם כבל רשת...הוא אומר שזה מחובר ככה:כבל מהטלפון למודם -> מהמודם יוצא USB -> ומתחבר למחשב.לא נראה לי הגיוני שUSB יכול לספק אינטרנט
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים זה הגיוני ואפשרי ביותר....לרוב אם לכל המודמים יש יציאת רשת וusb. אומנם עדיף רשת אבל אפשר גם usb....
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים חבר שלי אומר שיש לו אינטרנט שמחובר דרך הUSB ואני אומר לו שאין מצב בעולם שזה מחובר ככה.. ושחייב להיות לו גם חיבור עם כבל רשת...הוא אומר שזה מחובר ככה:כבל מהטלפון למודם -> מהמודם יוצא USB -> ומתחבר למחשב.לא נראה לי הגיוני שUSB יכול לספק אינטרנטמה אתה מיושן?!?! בטח שאפשר, ואצלי זה ככה, לפי מה שאני יודע, כל מודם כבלים יכול להתחבר בשתיי הדרכים, לי יש מודם של terayon והוא מחובר אצלי עם usb
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים טוב, כמו שכבר אמרו לפניי - ברור שזה אפשרי.וזה שימושי בעיקר לכאלה שאין להם כרטיס רשת בכלל (דהה) או כאלה עם חיבור רשת אחד שרוצים גם לחבר את המחשב לרשת, ואז את משתמשים בכרטיס רשת בשביל הרשת, ואת המודם מחברים ל-USB.
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים לי יש מודם שעובד בUSBלמרות שיש לי DUAL LANוזאת בגלל שהLAN עושה לי בעיות (זה מה שHOT אומרים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.