פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר Armor i thinkאכן הARMOR , התלבטתי בין הSHARK והTSUNAMI בכלל אבל היה לי לפני כן את הV1000D ואני רגיל להמון מקום עבודה אז היה קשה לי קצת להתפשר ...כל הכבוד אחי מה הוספת ל-big waterלשאלתך - נוסף שם הWATER LEVEL INDICATOR של TT - יותר "רהיט" מאשר פונקציונלי אבל ההיטסינק הנוסף שיש עליו משמש בתור מין מיני רדיאטור בדרך חזרה למשאבה ככה שהקירור הנוסף קצת עוזר טמפרטורות מעבד 23 מעלות במנוחה והכי הרבה שהצלחתי למדוד במאמץ היה 34 - כמובן אם אני אשאיר את החדר פתוח ל"פגעי מזג האויר" ( ראה ערך "חום אימים" ) זה הופך ל32 במנוחה ובסיבות ה-39-40 במאמץ .... אבל המזגן כולה על 22 מעלות בד"כ ככה שלא כזה קר פה בד"כ הגולש...
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים טמפרטורות מעולות בשביל מערכת זולה כל-כך.איך היא מבחינת רעש?חוץ מהבלוק לכרטיס קיבלת איתה את כל הרכיבים?
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר לדעתך אני יכול להגיע לתוצאות דומות עם זלמן אבל לי יש XFX..נו מה אתה חושב ? תסתכל בחתימה .... גם לי יש XFX וגם עם הסיילנסר הייתי על 4700+ בלי סינקים לזכרון בכלל וטמפ' קצת יותר גבוהות ....אם אתה מעוניין הסיילנסר למכירה עכשיו שיש קירור מים הגולש ...
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים למה זה נראה כמו 800X600? הוא פשוט הגדיל את הפונטים אחלה תוצאה לא חשבתי שהביגוווטר תביא תוצאות כאלה
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים לא משנה איזה אוברקלוק הוא יעשה ל6600GT הוא בחיים לא יגיע לרמה של XL עובדה.. וLIPA מצטער שפקפקתי בך רק להיות בטוח.. ויש ORB?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.