פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מישהו שמע על המוצר ?למה בכל חנות באינטרנט שאני מחפש אני מוצא את כל המכשירים של החברה אך לא את זה ?יש אותו בכלל לארץ? הוא יגיע לארץ בכלל ? מה יהיה מחירו ?לפי הביקורות בחו"ל הוא נראה מכשיר טוב מאוד.....אך יקר מאד.תודה לעוזרים ! שבת שלום !
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים אתה מדבר על IAUDIO X5 ??? או שיש דגם גם של 5???לפי מה שהבנתי אתה מדבר על IAUDIO X5 אז תקשיב כנס לאתר -WWW.IAUDIO.COM שם תילך ל-WHER TO BUY ואז אתה תגיע למן מפה של העולם ואתה בוחר איפה אתה רוצה ליקנות ניכנס לאזור ומקבל מלא אתרים של ליקנות שאפילו אמינות!!!!!למשל אתה רוצה ישראל נכון? אז אתה ניכנס ל-מזרח התיכון {כתוב באנגלית} ורואה את כל האתרים שיש בארץ שמוכרים אותו!! תודה נמרוד
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים הוא מדבר על iAudio 5.הגימיק של המכשיר בעיקרון הוא העיצוב והמסך עם התאורה האחורית (1000 צבעים לבחירה).
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר הוא מדבר על iAudio 5.הגימיק של המכשיר בעיקרון הוא העיצוב והמסך עם התאורה האחורית (1000 צבעים לבחירה).על זה אני מדבר.מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו ?מה מחירו ? (בארץ).
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים הוא מדבר על iAudio 5.הגימיק של המכשיר בעיקרון הוא העיצוב והמסך עם התאורה האחורית (1000 צבעים לבחירה).זה מה שאמרו פה...
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר החלטתי להקפיץ קצת את הנושא ולחזור ושאול אתכם על מידע כלשהו על מחירו ועל מקום שבו ניתן ליקנותו.כי לפי הביקורת פה באתר סביר להניח שיש אותו בארץ.....(אולי).....תודה לעוזרים, בר.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני גר באשדודאם אתה רואה בחנות IPOD זה מציאה יענו אין לנו פה כאלה דברים בשפעזה די נדיראולי יש בת"א
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=iaudio_flashצור קשר עם חברת פוליפון טכנולוגיות או המשתמש MPMASTER (היבואנים של IAUDIO לארץ) פה ותשאל אותו לגבי זמינות המוצר בחנויות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.