עבור לתוכן

מה שקורה בפיינטבול

Featured Replies

פורסם

אז מה יותר כיף

טקטיק או פיינטבול

(והרימון שווה או סתם חירטוט)?

• תגובות 63
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פיינטבול,והרימון שווה לדעתי :)

פורסם

תשחק פעם איתנו,שנגמרים הכדורים משתמשים בידיים ;D

אני רוצה גם !!! ( ואני מביא חברים!)

פורסם

ידיים או לא , אני רוצה לראות אותך מסתער בלי תחמושת על בנאדם שכן נשארו לו כדורים .. :)

פורסם

לפי הנסיון שלי בפיינטבול זה בכלל לא כואב, ברור שאם אתה מקבל כדור מ10 ס"מ (מה שאסור לפי החוקים, חייבים לירות ממרחק של לפחות 7 מטר משהו כזה)

אז אתה תמות מכאבים, אבל כשיורים בך ממרחק סביר בסך הכל זה קצת שורף ואולי יהיה לך קצת אדום אחרי זה אבל זה ממש לא משהו שאתה אמור לפחד ממנו.

בקיצור, אל תפחדו זה באמת לא כואב.

פורסם

תשמע זה תלוי בבן אדם..

אגב אני יכול להביא לך 100 אנשים שמשחקים כבר כמה שנים והפרו את הכללים פעם או פעמיים..

שאתה באמצע המשחק אתה לא תתחיל לחשב כמה מטרים אתה עומד ממול הבן אדם נכון?

פורסם

אבל אין באמת הבדל בין 6 מטר ל10 מטר,

ההבדל הוא כשאתה יורה בבן אדם שאתה עומד מולו, עניין של מטר שתיים או אפילו מטווח אפס.

כל עוד אתה תשחק נורמלי כמו שצריך ותשמור על מרחק סביר, אף אחד לא ימות מכאבים כמו שאתה מספר, זה לא אמור להיות משחק כואב.

פורסם

אני לא יודע איזה פיינטבול אתה משחק,אבל שכדור שעשוי מגלטין קשה פוגע בך גם מ11 מטר זה עדיין כואב,והרבה.

פורסם

לזה שאמר שפגעו בו ביד - גם בי פגעו ביד וזה מאוד מאוד כואב במיוחד שפוגעים בך מ2 מטר- וחוץ מזה גם ממרחק 10 מטר זה כואב , אני לא יודע עם איזה כדורים אתה משחק שזה לא כואב ...

מישהו יכול להסביר לי מזה טקטיק בול ? מז"א כדורי קרמיקה דחוסים , זה לא אמור לכאוב ?

פורסם

זה כדורים בערך בגודל של טיקטק אז גם אם יורים בך מטווח אפס זה לא כזה כואב אבל זה מספיק חזק כדי שירגישו את זה בלי השכפצ

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אתה מצחיק...

בגודל של כדורי טקטיק בול..

:lol: :lol: :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אתה מצחיק...

בגודל של כדורי טקטיק בול..

:lol: :lol: :lol:

הוא אמר בגודל של טיקטק..הסוכריות האלה.

פורסם

IMG_3160.jpg

paint%20ball.jpg

פורסם

הנה אני מחזיק ברובה הכי חדיש שלנו :

http://img343.imageshack.us/img343/1200/img00556xv.jpg

ובשביל תמונה של כל הרובים צריך לחכות קצת כי זה בגג ואני לא רוצה להעיר עכשיו את כולם..

[ltr]tippman 98, not exactly new to say the least and doesn't cost 300$ not even when it was brand new. it's pretty good for low budget beginers. the tippman A5 which is an awsome new gun for beginers and for the low-mid end range cost about 200$

the competition markers can cost upwards of 1000$[/ltr]

פורסם

שיחקתי ב"פיינטבול אדרנלין" בראשון לציון ולשעבר גם בקיבוץ נען, כדורים של צבע, לא יודע ממה הם עשויים אבל בפנים יש צבע, אני חושב שזה כדורים רגילים סטנדרטים.

וזה הכי הרבה שורף כשיורים בך ממרחק סביר של 10-11 מטר או יותר, זה לא נורא בכלל לא מבין איך אתם אומרים שזה כואב, ברור שזה לא נחמד במיוחד, מרגישים צריבה ויהיה לך אולי כחול אחרי אבל לא ביג דיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים