עבור לתוכן

מה שקורה בפיינטבול

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע איך זה אצלכם אבל פה בכפ"ס האנשים אמינים :cool2:

• תגובות 63
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח אין כמו כפ"ס - פיינטבול

פורסם

אני מתכנן ללכת לזחק החופש הזה ......... בכפר סבא ............

מה ההבדיל בין טיקטיק לפיינט ??

פורסם

טקטיק אתה משחק עם כדורי קרמקיה דחוסים,ומגן מקרטון שאמורים לראות אם פגעו בך :nixweiss:

ופיינטבול זה הדבר,אתה מזחק עם רובים שמופעלים בCO2 וכדורי ג'לטין קשה,מה שאומר שאם פוגעים בך אפילו עם המגן,זה כואב. ;D

פורסם

פיינטבול בלי מגנים (חוץ ממסכה על הפנים כמובן) זה הכי שווה :xyxthumbs:

גם כואב שיורים בך, וגם אתה יודע שפגעו בך ואחרים ידעו.

פורסם

אם אתה מספיק אידיוט בשביל לשחק ככה אז בהצלחה. ::)

פורסם

אנחנו הזמנו ליום חמישי לפיינטבול בחיפה(החדש ליד מרכז הקונגרסים)... ההוא בטלפון אמר שזה לא כואב ולא כלום

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

עם מי דברתה בטלפון?(שם..)

חחחחחחחחח לא כואב..

זו בדיחה טובה..

זה גם לא כואב שפוגעים לך בגב הרגל וכמעט קורעים את השריר :lol:

פורסם

:hat: אין אבל הגבלת גיל(נראה לי) אז זה לא אמור לכאוב רציני..

וחבר שלי הזמין לא אני אז אין לי מושג מה השם:\

וישלי שאלה, ב80 שקל זה כולל הדרכה וכל הציוד שכולל 60 כדורי צבע.

הפעילות זה שעתיים.. אתם אומרים ה60 כדורים יספיקו או שצריך לקנות עוד כדורים(20 כדורים זה 25 שקל)?

פורסם

יש הגבלת גיל מגיל 14.

וזה מאוד כואב,זה יכול לעבור כמה שכבות של חולצות..

אני מוריד 3 מחסניות ב10 דקות משחק ;D

פורסם

satlan1:

זה כואב מאוד! כפי שכבר אמרתי , ירו בי ממרחק של 10ס"מ ביד ונקרעו לי שתי חולצות שלבשתי וגם נהיה לי חור ביד עד מצב שכמעט ראו לי תעצם בלי להגזים ועד היום יש לי צלקת מיזה :(

אם פוגעים בך בצורה נורמלית ולא כמו שפגעו בי זה כואב אבל זה לא כזה נורא.. זה משאיר סימן סגול לאיזה יומיים ואז זה עובר..

ובקשר לכמות הכדורים בעקרון.. אל תחשוב על זה כנשק אוטומטי, לא מרססים ... ככה שהכדורים מחזיקים מעמד, אבל אני דיי בטוח שתצטרך אולי לקנות עוד כדורים.

פורסם

טקטיק אתה משחק עם כדורי קרמקיה דחוסים,ומגן מקרטון שאמורים לראות אם פגעו בך :nixweiss:

ופיינטבול זה הדבר,אתה מזחק עם רובים שמופעלים בCO2 וכדורי ג'לטין קשה,מה שאומר שאם פוגעים בך אפילו עם המגן,זה כואב. ;D

בכפר סבא (בית-ברל) משחקים בטקטיק בול בלי השחפצ קרטון(לפחות בפעם שאני שיחקתי) אז אם חברים שלך אמינים זה לפי דעתי יותר כיף מפיינטבול

פורסם

60 כדורים זה כלום . בשביל לשחק שעתיים , תצטרכו בערך 200 כדורים לאדם ( וזה משתנה מבנאדם לבנאדם כמובן , אבל 200 יספקו את רוב האנשים ) . בליגה אגב , מורידים בערך 50 כדור לסיבוב ..

בקשר לשכ'פצ : הדבר הזה מגביל אותך מאוד בתזוזה . יש אנשים שמעדיפים לאכול כמה פגיעות לחזה , אבל שהם יוכלו להסתער ולהתכופף כמו שצריך . אני אישית מעדיף שכ'פצ =)

פורסם

אנחנו שיחקנו בלי שכפצ היה כיף לאללה! זה באמת מגביל בתנועה וזה לא הכי כיף לשחק עם חתיכת קרטון עליך..וגם שיחקנו כזה מצב משחק שלכל קבוצה יש מישהו אחד עם שכפצ והקבוצה השנייה צריכה לפגוע בו...

פורסם

תשחק פעם איתנו,שנגמרים הכדורים משתמשים בידיים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים