עבור לתוכן

DVD קורא DIVX וכתוביות בעברית עד 650 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אפשר למצוא משהו נורמלי? אני יכול לגלוש קצת במחיר אבל מעדיף שלא..ואפילו מעדיף בפחות אם אפשר למצוא משהו נורמלי

וזה לא למערכת קולנוע..אין לי רמקולים והכל זה סך הכל לטלויזיה מסכנה של 29" מלפני 8 שנים של מץ...בקיצור לא נראה לי שצריך מכשיר איכותי כלכך כי הטלויזיה די מעפנה.

ואם יש משהו בדיוטיפרי תגידו..כי אני טס ביום שני אז אפשר לקנות שם אם יש משהו משתלם

תודה

עריכה: מצאתי באתר של הדיוטיפרי

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=91

יש פה כמה מכשירים שקוראים DIVX וכתוביות ב60 דולר..זה ממש יהיה טוב אם זה כלכך זול כי אני חוסך עכשיו בכסף ואנלא יכול סתם לבזבז

השאלה אם המכשירים הזולים האלה שווים משהו

פורסם

במקומך, הייתי חוסך עוד יום עבודה וקונה ב 780 ש"ח את המכשיר הזה: XORO 415.

הדגם הנ"ל נפוץ באופן היסטרי בארץ, וקניתי כבר שניים כאלה ,כי איך שקניתי אחד ובאתי לידידים שלי, הם קנו את שלי והייתי צריך לקנות אחד אחר. למה?

תמיכה ברוב סוגי הכתוביות (SUB,SRT) מבלי שיהיה צורך להפוך את הכתוביות בתוכנה ואז לצרוב כדי שהמכשיר יציג את זה נכון, במכשירים רבים אחרים.

בכללי, המליצו לי, ניסיתי,קניתי,בדקתי ואני ממליץ לך, מה גם שהתמיכה מצויינת ויש עדכונים. אמור לצאת גם עדכון ל DIVX 6 . אגב הוא היחיד שתומך בNERO DIGITAL לעתיד.

5935.jpg

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5935

http://www.xoro-israel.co.il/xoro/service/download.aspx

פורסם

הקסורו 415 מכשיר מצויין וטוב אבל הפיוניר 470 טוב ממנו .

הכתוביות ב415 קטנות מאוד והוא לא היחיד שתומך ב NERO DIGITAL,השימוש בתוכנה שמטפלת בכתוביות לוקחת שניות מועטות .

הפיוניר 470 בעל 2 עיניות, אחריות של 3 שנים , עדכונים מצוינים ,כתוביות גדולות וזה ממש ממש חשוב .

אם אתה רוצה ללכת על משהו זול וטוב לך על ה HYUNDAI 3899 מכשיר זול ואמין מאוד גם ה TENSAI שבאותו מחיר מציג את אותם ביצועים , הבעיה זה השירות של סקאל - ממש ממש גרוע .

האמת שיש מכשיר ITT2022 החדש וגם שם אין צורך לשימוש בשום תוכנה ויש לו עדכון שמגדיל את הכתוביות והוא מכשיר טוב לכסף שלו ( 250-300ש"ח) .

לך על הITT אין הצדקה אם אתה לא הולך לקנות מערכת קולנוע בקסורו או פיוניר .

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם  ;D אבל 780 זה יותר מדיי..ואני בעצמי לא רוצה להשקיע כלכך הרבה

אם אתה רוצה ללכת על משהו זול וטוב לך על ה HYUNDAI 3899 מכשיר זול ואמין מאוד גם ה TENSAI שבאותו מחיר מציג את אותם ביצועים , הבעיה זה השירות של סקאל - ממש ממש גרוע .

האמת שיש מכשיר ITT2022 החדש וגם שם אין צורך לשימוש בשום תוכנה ויש לו עדכון שמגדיל את הכתוביות והוא מכשיר טוב לכסף שלו ( 250-300ש"ח) .

לך על הITT אין הצדקה אם אתה לא הולך לקנות מערכת קולנוע בקסורו או פיוניר .

אז אתה אומר שעדיף את הITT מאשר את ה HYUNDAI? ואיפה ניתן להשיג את הITT במחיר נורמלי (מצאתי רק באתר של סקאל און-ליין וזה עולה שם 430)

פורסם

בוא אני אסביר לך HYUNDAI ו TENASI מיוצרים באותו מפעל והם של סקאל מה שאומר חרא של שירות .

ITT עולה פחות מהם והוא ברמה שלהם ככה שחבל להשקיע יותר כסף , אתה יכול למצוא אותו בליאור מכשירי חשמל או במחסני חשמל או כל שאר החנויות הגדולות מהסיבה הפשוטה הוא זול וטוב .

פורסם
  • מחבר

אז אני אלך על הITT תודה רבה :) ראיתי שאמרת שצריך לעדכן אותו

אני בטח אצטרך עזרה בדברים האלה אחרי שאני אקנה..

תודה שוב עד לפעם הבאה

פורסם

תגיד חשבתיי שהקטע עם הכתוביות הקטנות של הקסורו ירד מסדר היום הציבורי כבר מזמן...

יצא עדכון לקסורו 415 ומי שרוצה שיפנה אליי ויקבל אותו (את קובץ העדכון המקורי). משום מה הורידו אותו מהאתר של קסורו ובכל מקרה הוא הגדיל את הכתוביות ושיפר את איכות ה DIVXים שאני רואה כעת עם כתוביות גדולות ונורמליות. עדיין קסורו אם כל החיבורים האפשריים עליו שווה יותר את הכסף. ITT הזה לפי דעתי זה חתול בשק. כבר הייתי הולך על KISS מול ה XORO 415. לפחות אתה יודע שהמכשיר קיבל פרסים ממכוני תקנים ובדיקות בגרמניה, לא בסין. בכל מקרה לאחר שקניתי אותו נאלצתי לקנות גם ל2 קרובי משפחה שלי שהתלהבו וגם לחבר שבא לראות סרטים במרתון מטריקס שארגנתי. הכניסות האופטיות הקואקסיאליות,סקארט,S VIDEO וכל החיבורים ל סראונד והרסיבר פשוט עושים אותו מס' אחד בעיניי. אבל תשמע, לי כבר יש, ההחלטה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים