עבור לתוכן

התעללות בבע"ח, לא מה שחשבתם

Featured Replies

פורסם

חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי !

לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן.

המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם.

שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות.

הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים.

אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.

פורסם

חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי !

לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן.

המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם.

שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות.

הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים.

אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.

כל מילה חצובה בסלע. די לאלימות מכל סוג שהוא. אהבה של חיות היא כ"כ כייפית ותמימה ולא צבועה, חיות זה דבר הכי טהור שיכול להיות. וחלק מבני האדם פשוט מתעלל

בדבר התמים הזה לחינם. :nixweiss:

:'(

פורסם

Applause. :yelclap:

פורסם

הקטע הוא פשוט שאנשים יכולים עוד איכשהו לדבר להפגין ולהתנגד

לבעלי חיים אין אפשרות דיבור והם נתונים לחסדי האל.....גם אין אפשרות להתנגד.

פורסם

מה הקטע עם ה-ogrish הזה בכלל, זה לא חטופים בעיראק שהתעללו בהם?

גם אני מוחה נגד הזוועות האלה....בא לי להקיא מלחשוב על זה.

פורסם

כמו שנאמר פה, לבניאדם יש את היכולת להתנגד ולמחות.

לבעלי-חיים אין כזאת יכולת ועל כן אנחנו, היצורים המודעים היחידים אשר שולטים בכוכב הזה אמורים לשמש להם פה.

פורסם
  • מחבר

מהגרים מסכנים שבאים לחפש מזון ומקום מגורים, איך לעזעזל הם יכולים להתנגד כאשר שוטרים משועממים משלחים עליהם 5-6 כלבים רעבים ? איך הם יכולים להתנגד למכות מחיילים חמושים ?

פורסם

הלוואי ואנשים היו מכירים במושג - בעל-חיים, כמושג ששווה גם לחיות וגם לבני אדם.

הלוואי והיו משקיעים אחוז במניעת התעללות בבע"ח לעומת מה שמשקעים בבני אדם.

איך בכלל אפשר להשוות את כמות המוסדות\הארגונים\העמותות\החוקים שיש לנו, בני האדם, לעומת החיות ?

אם הזעזעת באתר אורגיש, אז אני מציע לך גם לבקר גם באנונימוס:

http://www.anonymous.org.il

פורסם

איך בכלל אפשר להשוות את כמות המוסדות\הארגונים\העמותות\החוקים שיש לנו, בני האדם, לעומת החיות ?

:xyxthumbs:

אני אישית חבר בגרינפיס.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, אני מתנגד לכל פגיעה.

את אתר אנונימוס אני מכיר, ואם אתה חושב שבני אדם סובלים פחות מחיות, אתה טועה.

אין צורך לעשות השוואות, פשוט אמרתי שצריך לתת את אותה תשומת לב.

פורסם

כשאתה אומר "צריך לתת אותה תשומת לב" אתה באמת חושב שחיות מקבלות יותר תשומת לב מאשר בני האדם ?

כי אם כן זה פשוט עצוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים