פורסם 2005 ביולי 2220 שנים הייתי מחובר תמיד עם כבלים של 750 קילו...עברתי עכשיו לבזק 1.5...מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר למצמה במסנגר או באי סי קיו.....רשומה לי הודעה מווינדוס שהרוחב פס שלי לא מספיק למצלמה...לא יודע למה !! יש לי 5 כניסות של יו אס בי ויש לי 512 זיכרון פנימי..מישה יודע מה הבעיה ???תודה
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר או קיי..אז מה שכתוב לי זה ככה :"לבקר אין רוחב פס מספיק זמין עבור הצקן האינטל קמרה....."שאני ניכנס לפרטים רשום לי"לבקר אין די רוחב פס זמין עבור התקן האינטטל שביקש 70% מתוך רוחב הפס של האפיק"מישו יודע למה זה קשור..?איך פותרים את זה???תודה
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אני חושב שזה דווקא קשור לUSB ולא לרוחב הפס של האינטרנטהמודם החדש שלך מתחבר לUSB? אם כן אז תנסה לחבר אותו לכרטיס רשתותבדוק שאין התנגשויות בUSB ושכל הדרייברים מותקנים ומעודכנים
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אם יש לך מספר כניסות USB (או יותר נכון מספר USB Universal Host Controllers במנהל ההתקנים) אז ייתכן שניתן לחלק את העומס על שני הבקרים ע"י העברת רכיבים מאחד לשני. אם מדובר על עומס ב-USB.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר איך אני יכול לבדוק שאין התנגשויות....?ואיך אפשר לחלק את העומס.....?תעזרו לי בבקשה מי שיכול...תודה
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר אני יודע שאסור להקפיץ ואני מיצטער אבל אני מיואש כבר..........התקשרתי לתמיכה של ווינדוס הם לא עזרו..התקשרתי גם לבזק בינלאומי כמובן ...אף אחד לא יודע מזה....יש לציין שבאי סי קיו היא כן עובדת רק במסנגר יש את הבעיה..מישהו יכול אולי לתת לי עוד כיוון ?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אם זה רק במסנג'ר אז הבעיה כנראה שםתבדוק את ההגדרות של רוחב הפס והמצלמהמקסימום תתקין את התוכנה מחדש
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר כן הבעיה היא שם כניראה וזה מעצבןשאתה אומר לי לבדוק את ההגדרות מה אתה מתכוון..? איפה מה? מי מו ?איזה תוכנה להתקין מחדש..? את מסנגר כבר התקנתי כמה פעמים וגם עדכנתי אותה.... הבעיה החלה מאז שעברתי לבזק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.