פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אז אם אתה מתלבט בין שניהםאז תסכל גם לגבי מידיניות הפיקסלים השרופים שלהם...אני הייתי לוקח את הסמסונג אבל זו החלטה שלךתלך לחנות ותעשה השוואה מה שאתה רואהלא פרטים על דף
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אין מסך אחד שידוע שהוא יותר טוב מהשנייש כאלה שמעדיפים את התמונה של הסמסונג ויש כאלה שמעדיפים את התמונה של ה-LGלך לחנות ותראה את שניהם
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר הבעיה שרוב החנויות לא שמות את שני המסכים בתצוגה ביחד.חלק פה וחלק שם תגידו KSP נותנים לבדוק אם המסך מפוקסל בחנות?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7846377&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e13 מה עם המסך הזה????? הוא זול ולפי מה שכתוב בפרטים תכניים הוא מצויין, למישהו יש את המסך הזה שיגיד איך הוא?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים זויות צפיה ממש גרועותאין חיבור DVIהזוויות צפייה האלה ממש יהרסו את התמונה, תוכל לפרט קצת מה זה? חוץ מזה הניגודיות שלו טובה וגם התגובה
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים זויות צפיה אומר באיזה זוית אתה יכול לראות תמונה.זה אומר שאם אתה מסתכל מהצד תראה ממש גרוע.הזוית של המסך הזה היא 140 מעלות מהצצדים ו-130 מלמעלה ולמטה (מתוך 180 מעלות כמובן)
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים זויות צפיה אומר באיזה זוית אתה יכול לראות תמונה.זה אומר שאם אתה מסתכל מהצד תראה ממש גרוע.הזוית של המסך הזה היא 140 מעלות מהצצדים ו-130 מלמעלה ולמטה (מתוך 180 מעלות כמובן)נו אז זה ממש לא נורא, אני לא יושב ומשחק עם מסך שמסובב אליי ב140 מעלות, אני יושב מול המסך ומשחק.....זה דווקא טוב, והוא זול
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים LG 1750HQ SAMSUNG 710T. אישית אני מסכים עם הולי, טכנית שני המסכים עם נתונים טובים מאוד. יש כאלה שמעדיפים את LG ויש כאלה נוטים יותר לסמסונג, הכל עניין של מה העין שלה אוהבת. אני אישית ראתי את הLG 1780Q ואת ה710T אחד ליד השני בטרקלין, ואהבתי יותר את הסמסונג והלכתי עליו. בכל החלטה שלא תעשה, תצא מרווח שניהם מעולים, אם בכל זאת קשה לך ההחלטה תרים טלפון לסניף טרקלין/שקם אלקטריק (או כל חנות חשמל גדולה אחרת) ותקפוץ לראות אותם בתצוגה. בהצלחה
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אישית אני מסכים עם הולי, טכנית שני המסכים עם נתונים טובים מאוד. יש כאלה שמעדיפים את LG ויש כאלה נוטים יותר לסמסונג, הכל עניין של מה העין שלה אוהבת. אני אישית ראתי את הLG 1780Q ואת ה710T אחד ליד השני בטרקלין, ואהבתי יותר את הסמסונג והלכתי עליו. בכל החלטה שלא תעשה, תצא מרווח שניהם מעולים, אם בכל זאת קשה לך ההחלטה תרים טלפון לסניף טרקלין/שקם אלקטריק (או כל חנות חשמל גדולה אחרת) ותקפוץ לראות אותם בתצוגה. בהצלחה יש סיכוי שגם זה לא יעזור.. לפעמים המסכים לא מכוונים טוב. פעם שהלכתי לשקם אקטריק ראיתי שהם לא יודעים בכלל לכוון את המסכים כולם על 100 % בהירות והצבעים לא היו מכוונים מספיק טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.