פורסם 2002 ביולי 2923 שנים שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אני לא בטוח שתמצא כאלו (אני אישית חושב שאני כן יכול להשיג אבל לא משנה)ואתה צריך לזה גם מן כזה פאן מיוחד אתה חם את הגומיות ואז אתה מחמם אותם עם הפאן והן מתקבצות ואז זה מתאים בדיוק לחוט....... ;D ;D ;D
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אם זה באמת heatshrinksאז אתה יכול לקנות אם אני לא טועה בכל חנות אלקטרוניקה, ברדיושאק ואוילי גם בהוםסנטר/אייס (לא חושב לגבי האחרונים אבל שווה לבדוק)
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים וגם מלחם כן נכון מלחם תשים עוד את המלחם על החום המרבי וככה זה יהיה פצצתי.......... תחשוב בהדיון מלחם יתיך את זה בקלות
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מר הגיון, הכוונה היא להציב את הגומי במרחק מסויים שיפלוט חום שייכוץ את הוגמי ולא יתיך אותו.אף אחד לא דיבר פה על מרחק מגע.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אתה יכול להשתמש באקדח שמימס חוט פלסטיק עבה (0.5-1 ס"מ ) יש כזה הACE זה עולה 30-40 שקלומה שהוא עושה זה ממסיס את הפלסטיק הופך אותו לנוזל ואז הוא משמש כמבודד ( וזה גם שקוף יחסית)
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מר הגיון, הכוונה היא להציב את הגומי במרחק מסויים שיפלוט חום שייכוץ את הוגמי ולא יתיך אותו.אף אחד לא דיבר פה על מרחק מגע. אני לא בטוח שהשיטה תעבוד :-\
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אתה יכול להשתמש באקדח שמימס חוט פלסטיק עבה (0.5-1 ס"מ ) יש כזה הACE זה עולה 30-40 שקלומה שהוא עושה זה ממסיס את הפלסטיק הופך אותו לנוזל ואז הוא משמש כמבודד ( וזה גם שקוף יחסית)מה בנוגע לחוזק של החיבורים בשיטה הזו?
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מלחם את היודע מה זה ?זה שממס את הבדיל?אותו דבר אבל שונה פה הוא ממיס פלסטיק
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אתה יכול להשתמש באקדח שמימס חוט פלסטיק עבה (0.5-1 ס"מ ) יש כזה הACE זה עולה 30-40 שקלומה שהוא עושה זה ממסיס את הפלסטיק הופך אותו לנוזל ואז הוא משמש כמבודד ( וזה גם שקוף יחסית)אתה מתכוון לאקדח דבק חםאני יברר לך איך קוראים לזה ואיפה אפשר להשיג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.