פורסם 2005 ביולי 2220 שנים צהריים טובים.אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הבא:Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUTרציתי לדעת מה דעתכם על אלבטרון, איך היא בתור חברה, איך נחשבים כרטיסי המסך שלה וכו'אודה על כל תגובה,נמרוד.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים חברה מצוינת הייתי הולך בלב שקט על ה6600GT שלהם אחרי שראיתי כמה ביקורות שבהם הוא הוביל קח בחשבון גם את הלידטק הממוהר המצוין
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אלבטרון חברה בסדר גמור...יש תלונות שהמאוורר שלה רועש מאוד.אני הייתי בוחר על פניהם את הלידטק/גינוורד.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אלבטרון חברה בסדר גמור...יש תלונות שהמאוורר שלה רועש מאוד.אני הייתי בוחר על פניהם את הלידטק/גינוורד.אני עבדתי עם האלבטרון. הקרור שקט ואיכותי. קרור נחושת כולל סינקים על הזכרונות.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אני עבדתי עם האלבטרון. הקרור שקט ואיכותי. קרור נחושת כולל סינקים על הזכרונות. אוקיי אני רק ציינתי עובדות שקראתי בביקורות (גם יכול להיות שהם הוציאו REV2). ועדיין אני חושב שלידטק/גינוורד עדיפים, למרות שגם אלבטרון מצויינת ללא ספק.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אין בעיה להמהיר את האלבאטרון למהירות של הגיינוורד\לידטק.למיטב ידיעתי הקרור הרועש היה בזמנו על גרסת ה AGP (והוא הוחלף).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.