עבור לתוכן

צריך מסך CRT 17" (700-900 ש"ח) (או אולי LCD? כדאי?)

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

מכיוון שהמסך הישן שלי נשרף (MAG570FD) אני רוצה לרכוש אחד חדש.

אין לי ממש צורך מיוחד ב-19", אז אני מסתפק ב-17".. התקציב הוא בין 700-900 ש"ח.

אני רוצה מסך שטוח (לא דק), ושתהיה לו שפורפרת טובה... בכלליות גם האיכות חשובה..

למשל, סמכתי על MAG ונשרף לו הספק אחרי 6 שנים של עבודה.

תודה רבה רבה,

שי.

פורסם

בין 700 ל-900, כדאי יהיה ללכת על ה-Samsung 793DF. מחירו 750 ש"ח בערך.

אם יש לך אפשרות להגדיל את התקציב ל-1000 ש"ח, אתה תקבל את ה-F700P של LG, מסך עם שפורפרת מסך טובה יותר וכן עם קצב רענון ורזלוציה גבוהים יותר מה-Samsung ומכל מסך אחר מתחת למחיר זה.

פורסם

יש את ה-F700B ב-900.

וכמו שאמרו מעליי ב-1000 יש את ה-F700P

פורסם

אם במקרה והלכת על ה 793 שים לב יש גירסה כסופה ולסנה הכסופה בהרבה יותר יפה תצטרך להוסיף נראה לי משהו כמו 60 שקל לכסופה

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע... גודלתי לסמוך על MAG ו-LG... סמסונג אמינים? האם המסך הזה באמת באמת טוב?

הדגם הזה לא מיושן? או שהוא מהחדשים?

בכל אופן, תודה על העזרה עד כה :)

פורסם

למאג אין מסכי CRT בסט בלשון המעטה....חוץ ממסך אחד עם שפורפרת מיצובישי נראה לי....

לך לדעתי על ה F700B בתקציב שלך.אפשר למצוא אותו כבר בפחות מ900.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע.. יש F700B לחבר שלי.. ואני ממש ממש לא אוהב אותו.. התצוגה לא... לא יודע איך להגדיר את זה

לא משהו.. ואת הסמסונג לא ראיתי.

ואני חושש ש-900 ש"ח נהיה יותר מדי לפתע... חושב שאם הסמסונג מספיק טוב, אני אלך עליו.

פורסם

אז לך על הסאמסונג.

וזה שראית אצל חבר שלך תמונה לא משהו לא אומר הרבה אם המסך לא היה מכוון טוב למשל.גם הכרטיס מסך אחראי על איכות התמונה בין היתר אל תשכח.

פורסם
  • מחבר

יש לו רדאון 9600XT, אז אני בספק שזה הכרטיס.. אבל יכול להיות שהוא באמת לא היה מוגדר מספיק טוב

בכל אופן, במקרה לגמרי ראיתי אצל ידידה את הסמסונג הזה... הוא דווקא נראה לא רע, ונדמה לי (אם אני לא טועה) שהוא סחב 85 הרץ על 1156*768 (הרזולוציה האהובה עלי.. :)

מה אתם אומרים? זה שווה את הכסף? אני העיקר לא לשבת על 60 הרץ ברזולוציה הזאת, כי זה מכאיב לעיניים שלי... 75 זה מספיק, אבל 85 נורא נורא נוח.. בכל אופן,

תודה רבה לכל מי שעזר לי :) מקווה שמחר אני אתפנה לעשות סקר שוק :D

______ עריכה

אוקיי, בהמשך לבדיקה קטנה שעשיתי באינטרנט.. אולי כדאי מסך LCD? הסלידה היחידה שלי ממנו זה שהתצוגה מטושטשת, אבל השאלה היא: האם ניתן למצוא מסך שהתצוגה בו מדויקת?

ומה כל הסיפור סביב זמן תגובה? זה עקרוני? אני לא משחק הרבה... אולי פה ושם, אבל משחקים כבדים - כן...

אולי כדאי איזה מסך LCD? של מאג\LG של 17" עם זמן תגובה של 8מילי שניות?

אולי אפשר למצוא מסך שהתצוגה בו מדויקת? משהו כזה?

תודה שוב :}

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע על LCD?

פורסם
  • מחבר

פה זה כבר לא משנה... אבל לא להגזים.. נגיד.. 1600-1800 נשמע סביר

פורסם

אם קצב רענון ורזולוציה לא חשובים לך כל-כך אז קח את סאמסונג 793MB שזה מסך מצויין האיכות שלו באמת מדהימה. :xyxthumbs:

אבל אל תקח את ה-DF הוא בא בלי מצבי-בהירות\CONTRAST,שזה מאד יכול לעזור לך למשחקים וסרטים.

אבל אם אתה יכול להשקיע עוד קצת כסף משהו כמו 1100,אז קח את MAG 796FD2 שהוא איכות תמונה טובה וגם רזולוציה טובה :jump:

פורסם
  • מחבר

אין שליטה ב-Brightess ן-Contrast ב-DF?? אתה רציני???

למרות שיש שליטה על זה מהכרטיס מסך, אבל שזה לא יהיה במסך? בחיים לא שמעתי או ראיתי דבר כזה.

פורסם

בטח שיש אבל זה לא מתואם..

ואתה לא יכול להגביר מספיק את הבהירות ו CONTRAST כמו ב MB.

פורסם
  • מחבר

לא יודע, דווקא ישבתי אצל ידידה שלי (כאמור), היה לי 793DFX (יש הבדל בין X ל-DF?)

והוא נראה נהדר.. התצוגה מדויקת, הצבעים יפים, הוא שטוח לחלוטין, הקונטרסט והכל היה בסדר גמור

סה"כ יצאתי עם רושם לא רע... והוא זול, זה העיקר...

אבל שוב, אם יש לך מושג ב-LCD, אז אפשרי שאני אהפוך את הדעות שלי.

כפי שאמרתי בהודעה קודמת, נדמה לי, שהתצוגה ב-LCD נראית לי מטושטשת.. האם יש משהו מדויק?

או שזה רק אני עיוור?

תודה, שוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים