עבור לתוכן

בעיה עם Firefox החדש

Featured Replies

פורסם

טוב הורדתי את הגרסה החדש(1.0.6)

ויש לי בעיה להיכנס לאתר

http://www.91fm.co.il/

גם בגרסה הקודמת זה לא עבד(1.0.5)

אבל באקספלורר זה עובד

משהו יודע אולי איך לסדר את זה?

פורסם

כן

תודיע לאתר שהוא לא יודע לכתוב HTML לפי התקן :lol:

הבעייה עם IE (ויש שיגידו "בעייה" במרכאות) זה שהוא מסוגל להציג אתרים גם אם אינם נכתבו עפ"י הסטנדרטים המקובלים - דבר מאוד נפוץ באתרים בארץ.

ל FIREFOX יש בעיה לקרוא אתרים שאינם כתובים לפי הסטנדרט, ולכן עד שילמדו לכתוב HTML בארץ תאלץ להשתמש בשני דפדפנים...

פורסם

זאת דרך מאוד הזויה לתאר את זה...

האתר נכתב בסטנדרטים אידיוטיים של מייקרוסופט, במקום הסטנדרטים הבינלאומיים של W3C.

זה לא שהאקספלורר "יודע להציג אתרים שלא כתובים לפי הסטנדרט העלומי", אלא שפשוט האתרים בנויים בסטנדרט שמייקרוסופט המציאו ולכן רק הם תומכים בו.

למה בוני אותם אתרים מטומטמים מספיק בשביל לעשות את זה? שתי אפשרויות:

א. הם פשוט מטומטמים, ולא חושבים שקיים עוד עולם מעבר לבועה של מייקרוסופט (משהו בסגנון חנויות המחשבים בארץ שלא זזות מאינטל)

ב. תוכנות הפיתוח של מייקרוסופט היו הבחירה שלהם, מכל סיבה שהיא (מחיר... נוחות... כל סיבה יכולה להיות).

פורסם
  • מחבר

ולמה היוצרים של Firefox לא עשו לזה גם תמיכה?

אין אפשרות לסדר את זה??

פורסם

נשבר כבר מפירפוקס.

פורסם

ולמה היוצרים של Firefox לא עשו לזה גם תמיכה?

אין אפשרות לסדר את זה??

לסדר את מה ?

זה פורמטים שהומצאו ע"י מייקרוסופט. איך מישהו אמור לדעת איך לתמוך בהם, לנחש ?

בפעם האחרונה שבדקתי מייקרוסופט לא ייצרו תוכנות בקוד פתוח.. ::)

פורסם

האמת? באמת נמאס,חשבתי עכשיו אחרי כל כך הרבה זמן שאתרים יתחילו לתמוך ב FF,והרבה פשוט לא,אני רק מחכה לגירסה החדשה של IE עם tab browsing ואני חוזר לIE,באמת חבל.

פורסם

אתה יכול להוריד את ה msn toolbar האמריקאי, הוא תומך בטאבים:

http://toolbar.msn.com

אתה יכול גם לעבוד עם תוכנות כמו מקסטון שזה הבסיס של IE אבל עם הרבה שיפורים.

אני אישית עובד תמיד עם פיירפוקס, ובאתרים שזה נדרש אני פותח את ה IE.

פורסם

נשבר כבר מפירפוקס.

אני אישית עובד תמיד עם פיירפוקס, ובאתרים שזה נדרש אני פותח את ה IE.

די עם ההטפה ההזויה ל-FF שמציג אתרים בצורה זוועתית (אני מדבר על עברית, למרות כל הקינפוגים).

אשכרה הזויים... אין כמו IE.

פורסם

שכל אחד יבחר מה שבא לו :nixweiss:

לי יותר נוח הFF אז אני אשתמש בו. אם יש אתר שאני חייב לגלוש בו והוא לא תומך בFF מקסימום אני אחליף דפדפן זה לא כזה קשה..

פורסם

תוריד לFF את IEVIEW ,שאתהרואה שאתר לא עולה אתה פשוט עושה קליק ימני ו view this page in IE .

פורסם
  • מחבר

אפשר קישור לתוכנה הזו?

פורסם

אין כמו FF.......מהיר עם ה-ר-ב-ה פחות ספייוורים,מאז שאני איתו יש לי בקושי 3-4 ספייוורים קלים על המחשב..........מקסימום עושים VIEW PAGE IN IE כשיש אתר שלא תומך...... :xyxthumbs:

פורסם

מצחיק. לפני יומיים נשבר לי הזרנוק מה IE. הורדתי את ה FIRFOX. סדרתי את הפונטים שיהיו כמו ב IE (כי ברירת המחדל למשל ב HWZONE בלתי נסבלת) ומאז אני מבסוט והכל רץ מהר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים