פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אין לי מושג למה זה קורה, יש לי את הדרייברים הכי עדכניים שיש.......... יש לי כרטיס מסך msi geforce 3 ti200 128mb והוא אמור להריץ את המשחק הזה יופי יופי......... ככה אני רואה כשאני משחק ברשת, אבל גם במשחק רגיל כל מה שקשור למים במשחק אני רואה ככה......... מוזר.... מישהו יכול לעזור? זה מבאס לאללה........
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר זה אחלה משחק, מהטובים שיש היום........ואני אתקין מחדש באמת...........
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים וואלה?!גם לי היה ב-י-ד-י-ו-ק אותו דבר.זה לא קשור בכלל למחשב שלך המשחק פגום - 100%.תחליף אותו (כמו שאני עשיתי) וזה יהיה בסדר.תשים לב שגם בהתקנה הוא בטח נתקע לך בשלב מסוים ואז קופץ לשלב אחר (באחוזים).תחליף את המשחק! (אם קנית אותו).שמחתי לעזור 8) 8)
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים משחקים אחרים גם פועלים ככה????אם לא, אז זה בעיה במשחק, אם כן אז זה בעיה בחומרה.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים נשרף לך ה Pipeline בצ'יפ הגרפי!!!!!למה אתה קובע כזאת עובדה נחרצת כשהיא בכלל לא נכונה.בגללך הוא עוד יקנה כרטיס מסך חדש במקום להחליף את המשחקהמשחק פגום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זאת עובדה . זה לא מקרה שלי קרה בדיוק אותו דבר עם אותו משחקוכשהחלפתי אותו אז הכל נהיה בסדר.חוץ מזה - איך נראה לך שיש לו בעיה בכרטיס מסך עם הסינגל פלייר עובד טוב????????(אולי הכרטיס מסך מקולקל רק במשחקי רשת????!!!!!!!??????!!!!!!!)בקיצור - להגיד דברים כאלה בלי כיסוי זה לא צחוק כי מישהו עוד ייקח אותך ברצינות
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים לא זה רק במשחק הזה.............ואם לא קניתי?.............. :-\אם לא קנית אז תשיג איך שהשגת עוד פעם
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים מחבר זה המון...........אבל בא לא נכנס לענייני וורז כי זה לא הפורום.........
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים כמה ש fire trooper צודק....המשחק פגום במאה אחוזת היתה לי אותה הבעיה החלפתי אותו והכל עבד טוב, לפחות בעניין הגרידים הללו אבל בלי שום קשר המשחק מלא מלא מלא מלא בבאגים וכדאי להוריד את הפטצ' החדש לפני שבכלל נוגעים בו, הקיצר תחליף אותו (או DL ממקום אחר :-X )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.