פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר וואלה אולי תוותר על הנקמה ותנקום בכסף?תוציא כסף ותסדר את האצבעותמה לא ראית את התרד על הגניבה כל 60 שניות? מי שנפגע מקבל פיצויהוא דוד שליאני מוצא ממנו כסף בכל מקרההנקמה זה בונוס
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר לא כל דבר צריך לפתור באלימות. האמת לא הכל , אבל את רוב הדברים אפשר וצריך לפתור באלימות הייתי היום אצל רופא, אני אשרוד . הוא נצן לי משחה נגד הנפיחות שגם תעזור למנוע אי אילו סיבוכים הדוד שלי חטף פטיש (לא סתם פטיש, פטיש מיוחד!! )בראש (לא חזק מדי ) אני מרוצה
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר שמע גם אני לא חשבתי שאפשראבל אני מדבר איתך עכשיו עם אצבעות אדומות ומחוררות בכמה מקומותאז כנראה אפשר
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מוזר, כשאני עבדתי עם מלט לא היו לי שום כוויות או פצעים למניהם. וכשהוא יתכופף תביא לו איזה כאפה כזאת עם גב כף היד בהחלקה לגבי מטה בתחת, זה שורף לאללה.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים תגיד לו שאתה לוקח הפסקה קצרה, ושימשיך בעבודה, אתה מחביא את הכפפות ולו יש כוויות וחורים בידיים.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים נדמה לי הוא התכוון לכוויות כימיות (בגלל החומרים שמוספים למלט) ולא לכוויה מחום..
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים פטיש זה זמני חבל. יותר טוב היתה שם לו רעל עכברושים בשתיה ! זה יותר חזק מחומר משלשל ! וזה כאבים והקאות לכמה ימים ! והתקבצויות במעיים עצמם שזה כל כך כואב שלא בה לך לנשום ולזוז כשזה מתחיל בן אדם פשוט מתכרבל לכונכיה !
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים תקשיב, מה שאני הולך להגיד לך כאן הולך להיות קשה, אבל עדיין ... הפתרון הוא קל ופשוט, תן לו לאכול גפילטע פיש , העמד פנים שמדובר בקציצת בשר עוף תמימה למראה. אבל זהירות! פן תגרום לו נזק לכל החיים, זה עלול להוות טראומה עבורו. במידה ובחרת להשתמש בזה, האחריות עלייך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.