פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אוקי אל תנסו להבין למה אבל בגלל דוד שלי האידיוט עבדתי היום עם צמנט בלי כפפות אלא עם ידיים חשופותו... קיבלתי כוויות (ממש מעצבנות) וכמה חורים ביידים.אני צריך שתמליצו לי על דרכי טיפול (אני אלך לרופא בכל מקרה)ואיך לנקום בדוד (תאמינו אני עם ראש פתוח )
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אלוורה, זה מאוד עוזר להרגיע את הכאב מכוויות (וטיפול רפואי, כמובן, בעיקר אם הכוויות חמורות ועל שטח גדול)ונקמה... אני אשאיר את זה לאנשים אחרים כבר
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים תרדוף אחריו עם מלחם אלחוטי וכשתתפוס אותו תנקב לו 1337 על הגב. תמיד אפשר לשקול מברג שטוח-ראש כאלטרנטיבה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר אלוורה, זה מאוד עוזר להרגיע את הכאב מכוויות (וטיפול רפואי, כמובן, בעיקר אם הכוויות חמורות ועל שטח גדול)רק האצבעותאדומות עם כמה חוריםשורף כמו שצריךמחר אני כנראה זז לרופא
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים זה נשמע לי ממש גרוע...לך לרופא כבר היוםבינתיים שים אלוורהול-enc0derלמה איפסת את המונה הודעות?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים זה לא המקודד, זו הדמות הנלווית, מה שגם מסתבר שהיא מוחזקת באתר על תקן רוצח שכיר ווירטואלי.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים זה לא אנקודרזה הערנב הנורא מכולם, אדוננו האפל (אל תתייחסו אליי, אתמול סיימתי את הארי פוטר החדש)
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים זה לא אנקודרזה הערנב הנורא מכולם, אדוננו האפל (אל תתייחסו אליי, אתמול סיימתי את הארי פוטר החדש)LOL
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים תיכנס לאיזה חנות אינטרנט של נשקים עתיקים ותקנה איזה נבוט עם קוציםותרביץ לו עם זה עד שחזירים יעופו באוויר
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מידה כנגד מידה אתה חייב גם לגרום לו לכוויות *זרוק עליו מגהץ חם *חמם סכין ותחתום את החתימה שלך על הגב/בטן שלו *אותו דבר כמו למעלה רק חמם מברג *סיר מים חמים תתתההההננננההה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.